Skorer Aziz Yıldırım: En büyük camiayız

Aziz Yıldırım: En büyük camiayız

30.06.2011 - 14:39 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nde iddialı bir yazı kaleme aldı: 'Türk sporunun en büyük camiasıyız' dedi

Aziz Yıldırım: En büyük camiayız

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nde umut dolu açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Başkan Yıldırım bu sezon tüm branşlarda elde ettikleri şampiyonluklara atıfta bulunarak, "Türk sporunun en büyük camiası olduğunu bir kez daha kanıtladık" dedi, kulübün bugün ulaştığını yapının bir an olsun durmaya imkan vermediğine dikkat çekti.

İşte Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Dergisi'nde kaleme aldığı yazı:

"Hepimiz adına yorucu ancak bir o kadar da keyifli bir sezonu geride bıraktık. Yaşadığımız şampiyonluklar; yönetimimiz, sporcularımız ve tabii ki stadyumdan salonlara her an takımlarının peşinde olan taraftarlarımıza, tatlı bir yorgunluk yaşattı. Dünyanın sayılı spor kulüplerinden biri olmak ve yarıştığı her branşta şampiyonluk hedeflemek, her camianın göze alabileceği bir sorumluluk ve başarabileceği bir zafer değildir. Bu sezon, mücadele ettiğimiz tüm takım sporlarında ve bireysel sporlarda, şampiyonluklar elde ederek Fenerbahçe camiasının nasıl büyük, güçlü ve Türk sporunun en büyük camiası olduğunu bir kez daha kanıtladık.

Haberin Devamı

Şimdi önümüzde yeni bir yılın hedefleri duruyor. Tüm takım ve sporcularımız; bu sezon olduğu gibi önümüzdeki sezon da, yarıştığı tüm branşlarda şampiyonluk hedefleyip; Fenerbahçe bayrağını en yükseğe çıkarmak adına ter dökeceklerdir. Taraftarlarımız; tüm sporcularımızın, tatil dönemini bu düşünce ile geçirdiğinden emin olabilirler.
Kulübümüzün, bugün ulaştığı büyüklük ve yapı; bir an olsun durmaya imkan vermeyecek boyuttadır. Yöneticisinden sporcusuna, kulüp personelinden tesislerdeki çalışanlarına kadar Fenerbahçe ailesinin tüm bireyleri, şu an önümüzdeki sezonun hazırlıklarını yürütmekle meşguldür. Fenerbahçe Spor Kulübü, 9 branşı, iki bine yakın lisanslı sporcusu ve yüzlerce çalışanı ile yılın 365 günü durmaksızın çalışmakta ve büyüklüğünden aldığı bu bilinçle, ulaştığı noktada sağlam durabilmek ve yeni hedeflere koşabilmek adına tüm gücüyle çaba sarf etmektedir.

Bu ayın ilk günü itibariyle, Profesyonel Futbol Takımımız yeni sezon hazırlıklarına başlamıştır. Geçen yılı şampiyon tamamlayan ve kadrosunu koruyan takımımıza, teknik heyetimizin belirlediği doğrultuda takviyeler yapılmıştır. Futbol takımımız, yeni transferlerimiz ile önümüzdeki sezon da şampiyonluk için terinin son damlasına kadar mücadele edecektir. Takımımızın, bizlere bir kez daha şampiyonluk mutluluğunu yaşatacağına tüm kalbimizle inanmaktayız.

Haberin Devamı

Öte yandan, Profesyonel Futbol Takımımız, sezon hazırlık kampını, geçmiş yılların aksine bu yıl yurt dışında yapmayacaktır. Bir süredir hazırlıklarını sürdürdüğümüz Düzce Topuk Yaylası Tesislerimiz, Kulübümüzün hizmetine açılmaktadır. Futbol Takımımız, 7 Temmuz'dan itibaren Kulübümüzün Topuk Yaylası Tesisleri'nde kampa girmiştir. Kongre Üyelerimiz ise sporcularımızın kampının sona ermesinin ardından, önceden rezervasyon yaptırmak kaydıyla belirlenen sürelerde, konaklama ücreti ödemeksizin sadece diğer yapacakları harcamaları ödeyerek, bu doğa harikası tesiste konaklayabileceklerdir. Başta bu projemize onay veren Yüksek Divan Kurulu Üyelerimiz olmak üzere kongre üyelerimize, Topuk Yaylası'nın yapımında emeği geçen tüm Fenerbahçelilere teşekkür ediyor ve tesislerimizin tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.
Değerli Fenerbahçeliler;

Haberin Devamı

Kulübümüz sporcuları, geride bıraktığımız ay içerisinde yine bizleri gururlandıran başarılara imza attılar. Bu başarıları ve mutluluğumuzu, aylık yazımda sizlerle paylaşmak istiyorum.

Fenerbahçemizin milli atletlerinden Fatih Avan, Letonya'da düzenlenen Riga Grand Prix'i Atletizm Şampiyonası'nda, cirit atmada 84 metre 69 cm'lik atışı ile kendisine ait olan Türkiye rekorunu geliştirdi ve şampiyonayı gümüş madalya ile tamamladı. Yine atletizm şubemizin milli atletleri, milli formayla mücadele ettikleri 66.Cezmi Or Kupası ve Avrupa Atletizm 1. Lig Yarışları'nda başarılı sonuçlar aldı. Ülkemiz, Fenerbahçeli milli atletlerin önemli katkısıyla, tarihinde ilk defa Süper Lig'e çıkmayı başardı.

Ayrıca1. Lig yarışlarında milli atletimiz Nimet Karakuş, Bayanlar 100 metrede 11.65'lik derecesiyle Gençler Türkiye rekorunun yeni sahibi oldu.

Yüzme şubemizin sporcuları da 1.Sevi Karahan Yüzme Yarışları'nde başarılı sonuçlar aldı. Yarışlarda, sporcumuz Melisa Akarsu, 100 metre Kelebek Yarışlarında 1.02.02 derecesinin yanı sıra 200 metre Kelebek Yarışlarında da 02.17.00 derecesiyle 2 yeni Türkiye rekorunun sahibi oldu. Polonya'nın Katowice kentinde düzenlenen Avrupa Birliği Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası'nda ringe çıkan Fenerbahçeli boksörlerimizden Ayşe Taş, altın madalyanın sahibi olurken, Elif Güneri ise bronz madalya kazandı.

Haberin Devamı

Boksta, Ankara'da düzenlenen 39.Büyük Erkekler Avrupa Boks Şampiyonası'nda, 75 kiloda, milli forma ile mücadele eden Fenerbahçeli boksörümüz Adem Kılıççı, gümüş madalya kazandı ve Avrupa ikincisi oldu. Aynı şampiyonada bir başka Fenerbahçeli boksörümüz Furkan Ulaş Memiş ise 56 kiloda bronz madalya kazandı.

Fenerbahçe Küçük Bayan Voleybol Takımımız, Küçük Kızlar Türkiye Voleybol Şampiyonası'nın final maçında Karşıyaka'yı 3-1 mağlup ederek, şampiyonluk ipini göğüsledi. Küçük bayan voleybolcularımızın yakında gelecekte A takımımıza yükselerek orada da bizlere şampiyonluklar yaşatacaklarına eminiz.

Hem ulusumuza hem de camiamıza yaşattıkları başarı ve gururdan dolayı, tüm sporcularımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Kulübümüz mücadele ettiği her branşta şampiyonluklar yaşarken 8 Mayıs 2011 tarihinde yapılan ve Yönetim Kurulu'nun faaliyetlerinin idari ve mali açıdan 'oybirliği' ile ibra edildiği Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nın ardından bazı üyelerimiz genel kurul kararlarının iptal talebi ile Kulübümüz aleyhine dava açmışlardır. Tüm camianın kenetlendiği ve başarıya koştuğu bir dönemde kulübünü dava edenler hakkındaki takdiri, büyük Fenerbahçe taraftarı ve camiasına bırakıyorum.

Yazımın sonunda, Haziran ayının son günlerinde yapılan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı seçimlerinin arından başkanlık görevine gelen Sayın Mehmet Ali Aydınlar'a başarılar diliyorum. Kulüp üyemiz ve daha önce kulübümüzde yönetim kurulu üyeliği de yapmış ve bayan voleybol takımımızın sponsoru Acıbadem Sağlık Grubu'nun Başkanı Sayın Aydınlar'ın bu görevde de başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Sayın Aydınlar başkanlığındaki yeni TFF yönetiminin Türk futbolu adına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Önümüzdeki sezonun; Büyük Fenerbahçe camiasına şampiyonluklar ve başarılar getirmesini diliyorum."

Yazarlar