Fenerbahçe Aziz Yıldırım Reyes için devrede!

Aziz Yıldırım Reyes için devrede!

29.12.2012 - 10:05 | Son Güncellenme:

İspanyol AS Gazetesi, Fenerbahçe’nin Reyes’e resmi teklif yaptığını belirterek, “Bu transfer için Aziz Yıldırım bizzat devrede” dedi.

Aziz Yıldırım Reyes için devrede

Fenerbahçe’de transfer hareketliliği her geçen gün hız kazanıyor. Sarı- Lacivertliler’de listenin üst sıralarında bulunan Jose Antonio Reyes ile önemli adımlar atılmış durumda. Sevilla forması giyen ve bu sezon istediği kadar forma şansı bulamayan yıldız oyuncunun transferinde sona yaklaşan Kanarya, oyuncuyu ikna etmek için yoğun çaba gösteriyor.

Haberin Devamı

Her ne kadar Reyes, İspanya’dan ayrılmaya çok sıcak bakmasa da, hemtakımında fazla şans bulamaması, hem Fenerbahçe’nin Avrupa kulvarında olması, hemde Sarı-Lacivertliler’in cazip teklifi nedeniyle yıldız oyuncunun her an ikna edilebileceği öğrenildi. İspanyol medyası da bu flörtü bir hayli dillendirmeye başladı. Reyes’in devre arasında kesin olarak takımdan ayrılacağı ifade edilirken deneyimli oyuncuya Çin kulüpleri ve Fenerbahçe’den teklif olduğu ancak Reyes’in Fenerbahçe’yi seçeceği belirtildi. Bu arada gazete, Fenerbahçe’nin yıldız futbolcuya yıllık 4 milyon Euro önerdiğini ancak 3.5 milyon Euro bonservis bedeli isteyen Sevilla’ya daha düşük bir teklifte bulunduğu da belirtti.

LLORENTE İDDİASI

Haberin Devamı

İspanyol AS Gazetesi ise dün F.Bahçe’nin Reyes’e resmi teklif yaptığını duyurdu. Haberde F.Bahçe’nin yıldız oyuncuyu transfer etmek istediği ve bir hayli istekli olduğu, Reyes’in de bu durumdan etkilendiği belirtildi. Ayrıca haberde Aziz Yıldırım’ın bu transfer için bizzat devrede olduğu ifade edildi. Öte yandan Sarı- Lacivertliler’in İspanya’nın Athletic Bilbao kulübünde oynayan yıldız futbolcu Fernando Llorente ile de ilgilendiği iddia edildi.

(Habertürk)