Fenerbahçe Aziz Yıldırım'dan Kıbrıs çıkarması!

Aziz Yıldırım'dan Kıbrıs çıkarması!

09.10.2014 - 15:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, ‘Hedef 1 Milyon Üye’ Projesi kapsamındaki ziyaretinin son durağı Kıbrıs oldu.

Aziz Yıldırımdan Kıbrıs çıkarması

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanları Mithat Yenigün ve Turhan Şahin, Kaptan Emre Belözoğlu, tecrübeli futbolcu Selçuk Şahin ve Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ile birlikte bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitti. Sabah saatlerinde KKTC’ye hareket eden Fenerbahçe heyetini, Lefkoşa Ercan Havaalanı’nda KKTC Fenerbahçe Şubesi Başkanı Erçin Çoban, dernek yönetici ve üyeleriyle Kıbrıs’taki taraftarlar karşıladı. Ardından Fenerbahçe KKTC Şubesi'nin yeni dernek binasının açılışını gerçekleştiren Yıldırım, yöneticiler ve futbolcularla birlikte yeni lokali gezdi. Burada bir konuşma yapan başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler ve futbolcular, KKTC’de olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

"DESTEK BEKLİYORUZ"

Yıldırım, yaptığı konuşmada bundan 1 buçuk ay önce dernek yöneticilerinin İstanbul’a geldiklerini hatırlatarak, “Bize 'Kıbrıs’a gelir misiniz' dediler. Biz de 'geliriz' dedik. Biz Fenerbahçe derneklerinin olduğu her yerde Fenerbahçe şubelerini açıyoruz. Bugün Kıbrıs’ta üniversite çalışmamız da var. Bugüne kadar destek olduğunuz gibi bundan sonra da desteğinizi bekliyoruz” dedi.

"ÜYE SAYIMIZI ARTTIRMAK İSTİYORUZ"

Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Erçin Çoban, Başkan Aziz Yıldırım’a, yöneticilere ve futbolculara plaket verdi. Başkan Yıldırım da, Şube Başkanı Çoban’a bir forma hediye etti. Şube açılışının ardından sarı-lacivertli kafile Golden Tulip Otel’de Kıbrıslı iş adamlarıyla bir araya geldi. Aziz Yıldırım iş adamlarına yaptığı konuşmada ‘Hedef 1 Milyon Üye’ projesinin detaylarını anlattı. Başkan Yıldırım yaptığı konuşmada, Fenerbahçe Üniversitesi’nin bir kampüsünü de KKTC’de açmayı planladıklarını söyledi. Fenerbahçe Üniversitesi kurma çalışmalarının devam ettiğini ve Kasım ayında bitmesini planladıklarını belirten Yıldırım, Fenerbahçe’nin halen 16-17 bin üyesi olduğunu ve bu sayıyı artırmak istediklerini vurguladı. Fenerbahçe Başkanı Aziz yıldırım ve yöneticiler, KKTC 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Türkiye Cumhuriyeti KKTC Büyükelçisi Halil İbrahim Akça ve KKTC İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay’a bir dizi ziyarete bulunacak.

Haberin Devamı

Öte yandan sarı-lacivertli futbolcular Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin, yeni sezon formalarının imza organizasyonunda Kıbrıslı taraftarlarla buluşacak.