Beşiktaş "Babam da görsün isterdim"

"Babam da görsün isterdim"

24.03.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başkan Fikret Orman, 2013’te kaybettiği babası Abdulkadir Orman’ın geçmişte siyah-beyazlı kulübe yönetici olarak hizmet verdiğini belirterek, “Fanatik bir Beşiktaş taraftarıydı. Vodafone Arena’yı babam da görsün isterdim” dedi.

Babam da görsün isterdim

Vodafone Arena’nın Beşiktaş ve Türk futboluna kazandırılması için üç yıldır adeta gecesini gündüzüne katan Başkan Fikret Orman büyük bir heyecan ve onur yaşadığını söyledi.

Haberin Devamı

Beşiktaş’a yönetici olarak hizmet veren ve 2013’te vefat eden babası Abdulkadir Orman’ın oğlu olarak yaptıklarıyla gurur duyduğunu kaydeden Orman, “Yeni stadı babam da görsün isterdim. Allah rahmet eylesin, babam çok fanatik Beşiktaş taraftarıydı, inşallah görüyordur. Ben de onların böyle gurur duymasını sağladığım için çok sevinçliyim” diye konuştu.

İnönü Stadı’nda ilk Beşiktaş maçını kapalı tribünde babasıyla birlikte izlediğini dile getiren Fikret Orman, Vodafone Arena’nın açılışı için eksiklerin tamamlanması adına yoğun mesai harcadıklarını kaydetti. Açılış için önlerinde 19-20 gün süre olduğunu belirten Orman, “Biraz stresimiz var. Eksiklerimiz bulunuyor” dedi.

Vodafone Arena’nın yapımına 26 Mart 2012’de başladıklarını hatırlatan Başkan Orman şöyle devam etti:

Haberin Devamı

“Stadın yapımına çok zor dönemde başladık. Sıkıntılı süreçte yaptık. Şimdi lig lideriyiz. İnşallah takımı da lig lideri olarak buraya getireceğiz. Allah bize de şampiyonluğu nasip etsin. Tek beklentimiz bu. Stadı şampiyon olmak, Avrupa’da Beşiktaş’ın ismini dünya kulüpleri arasına yazdırabilmek için yapıyoruz. Bu stadın, bunun önünü açtığını düşünüyorum. Yavaş yavaş futbol takımını daha üst seviyeye çıkarıp Avrupa’da kupa kaldırmak istiyoruz.”

Çanakkale’ye Beşiktaş anıtı

Başkan Fikret Orman, Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Orhan Dom ve yöneticilerle birlikte Çanakkale Valisi Hamza Erkal’ı makamında ziyaret etti. Çanakkale Savaşları’nda şehit olan siyah-beyazlı 22 sporcu anısına bölgede anıt heykel yaptırmak istediklerini belirten Orman, “Bu insanların kanlarıyla bu ülke kurtuldu. Beşiktaş olarak sporcularımızın şehit edilmiş olduğunun gururunu herkes bilsin istiyoruz” dedi. Vali Erkal, Beşiktaş’ın bu talebini yerine getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi.

Başkan Orman ve Vali Erkal birbirlerine günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

Yazarlar