Futbol Bağış: Biz bile 6-0’ı silemedik!

Bağış: Biz bile 6-0’ı silemedik!

14.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, “Marka Konferansı 2012” organizasyonunun açılışında Galatasaraylılar’ı kızdıran bir konuşma yaptı.

Bağış: Biz bile 6-0’ı silemedik

”Türkiye’nin İstanbul ve Galatasaray’dan başka markası niye yok?” şeklindeki esprili soruyu yanıtlarken Bağış, ”Ben burada iktidarın birçok başarısını anlattım ama bir şeyi itiraf etmek zorundayım. Türkiye’de son 10 yılda çok iş yaptık. En önemlisinden bir tanesi de Türk Lirası’ndan 6 sıfır atmak oldu ancak Galatasaray’ın yediği 6-0’ı biz bile silemedik” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Halis Bey göndermesi!
Yönetici Ömer Temelli, derbi maçını yönetecek Halis Özkahya’yı tepkilerin aksine Galatasaray’ın istediğini ileri sürdü. Temelli, “Gazetelerde Galatasaray, Halis Özkahya’yı istemiyor diye haberler çıktığı zaman, ‘Galatasaray’ın en çok istediği hakemin Halis Bey olduğunu anlayabiliyoruz.’ Sadece biz değil artık bunu herkes anlıyor. Burada bizlere garip gelen, bazı spor yazarlarımızın 6. hislerinin çok kuvvetli olması” dedi.
Temelli, “Bunlar 1, 2 gün hatta 5 gün önceden hakemin kim olacağını bilebiliyorlar. Bunu da Türkiye Futbol Federasyonu’nun sorgulaması gerekiyor. Bu haberler nasıl sızıyor dışarıya... Bu yaşananlar ’tahmin ile olacak şeyler’ değil. Çok emin konuşmalar, yorumlar yapılıyor” ifadelerini kullandı.