Futbol Bağış’tan yeni espri!

Bağış’tan yeni espri!

15.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış önceki gün katıldığı “Marka 2012 Konferansı”nda yaptığı konuşmayla Galatasaraylıları öfkelendirmişti. Bağış dün ise “Hot Topics in Business” temalı konferansa katıldı.

Bağış’tan yeni espri

Katılımcılardan birinin sorusu üzerine Bağış’a önceki günkü sözleri hatırlatıldı ve ortaya derbinin atmosferini etkileyecek yeni cevaplar çıktı. Egemen Bağış, “Konferansta bir gazeteci arkadaş ‘Türkiye’nin tek markası Galatasaray’ dedi. Ben de o arkadaşa 10 senede çok şeyler yaptık, hatta liradan 6 sıfırı sildik ama sizin yediğiniz 6 golü silemiyoruz diye espri yaptım. Dünden (önceki gün) beri yemediğim hakaret kalmadı (twitter’dan). Espriler derbinin heyecanını gösterir. Bazen dozajını ayarlamak gerekir” dedi.
Bakan Bağış, Galatasaray ile olan esprilerine ise devam etti. Konferansa katılan ancak konuşmasının ardından çıkan Başkan Ünal Aysal’a da takılan Egemen Bağış, “Keşke Ünal Aysal da burada olsaydı. Galatasaray camiasının Fransa’ya yakınlığını biliyoruz. Onlardan yardım talep ederdik” dedi.