Konyaspor Bakkal'ın Galatasaray planı hazır

Bakkal'ın Galatasaray planı hazır

26.03.2014 - 12:31 | Son Güncellenme:

Kendi evinde Galatasaray ile oynayacak olan Torku Konyaspor'da teknik patron Mesut Bakkal, maç öncsi açıklamalarda bulundu.

Bakkalın Galatasaray planı hazır

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında kendi evinde Galatasaray ile oynayacak olan Torku Konyaspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda Bursaspor’u 2-1’lik skorla yenerek 4 maç aranın ardından galip gelen ve alt sıralardan kurtulma adına rahat bir nefes alan Torku Konyaspor, seyircisi önünde oynayacağı zorlu Galatasaray maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenmanda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Mesut Bakkal, 4 hafta sonra aldıkları galibiyetin kendilerine inanılmaz moral olduğunu ifade etti. Takımdaki sakat oyuncuların iyileşmesi ve oynadıkları oyunla Bursaspor deplasmanından aldıkları 3 puanın ilaç gibi geldiğini belirten Bakkal, “İhtiyacımız olan morali sağladık. İçeride oynayacağımız maça çok iyi hazırlanıyoruz. İnşallah bu tecrübeli oyuncuların ve sakatların iyileşmesi bize Galatasaray maçında puan ya da puanlar getirecek diye söyleyebilirim. Zor bir maç, bundan sonra lig zor geçecek. İyi oyunumuzu sonuç olarak çevirmemiz gerekiyor. Takımdan, oynanan oyundan ve sakatların iyileşmesinden memnunum. Her şey şu anda güzel gidiyor, bir problem yok. İnşallah hep birlikte taraftarla beraber Galatasaray maçını kazanırız” dedi.