Anadolu Kulüpleri Balıkesirspor Baltok - Çaykur Rizespor: 1-1

Balıkesirspor Baltok - Çaykur Rizespor: 1-1

25.09.2017 - 22:36 | Son Güncellenme:

TFF 1. Lig'in 6. hafta maçında Balıkesirspor Baltok sahasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı.

Balıkesirspor Baltok - Çaykur Rizespor: 1-1

TFF 1. Lig'in 6. haftasında oynanan maçta Balıkesirspor Baltok, sahasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Balıkesirspor Baltok: 1 - Çaykur Rizespor: 1

Stat: Balıkesir Atatürk
Hakemler: Serkan Çınar, Kerem Ersoy, Mehmet Cem Hanoğlu

Balıkesirspor Baltok: Vukovic, Cüneyt Köz (Dk. 68 Cumali Bişi), Nizamettin Çalışkan (Dk. 85 Aissati), Mehmet Boztepe (Dk. 61 Sedat Şahintürk), Okan Alkan, Oğuz Yılmaz, Otoo, Burak Çalık, Glumac, Bülent Cevahir, Kethevoama
Teknik Direktör: Can Cangök

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Mehmet Uslu, Robin Yalçın, Petrucci, Recep Niyaz (Dk. 74 Süleyman Koç), Saadane, Samudio, Oğulcan Çağlayan, Milosevic, Özgür Çek (Dk. 80 Lincoln), Orhan Ovacıklı (Dk. 80 Halil İbrahim Sönmez)
Teknik Direktör: Hikmet Karaman

Goller: Dk. 75 Nizamettin Çalışkan (Penaltıdan) (Balıkesirspor Baltok); Dk. 90 Braian Samudio (Penaltıdan) (Çaykur Rizespor)
Sarı Kartlar: Dk. 66 Cüneyt Köz, Dk. 80 Cumali Bişi, Dk. 86 Glumac (Balıkesirspor Baltok); Dk. 77 Robin Yalçın, Dk. 78 Samudio, Dk. 80 Oğulcan Çağlayan (Çaykur Rizespor)

Haberin Devamı

Maçın ardından

Balıkesirspor cephesi

TFF 1. Lig'in 6. haftasında konuk ettiği Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Balıkesirspor Baltok'un teknik direktörü Can Cangök, öne geçtikten sonra savunmaya fazla çekildiklerini söyledi.

Cangök, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, üç puan silme cezasından dolayı daha çok puana ihtiyaçları olduğunu ifade etti.

İki takımın da net gol pozisyonları yakaladığına değinen Cangök, şunları kaydetti:

"İlk devre skoru yakalayabilseydik, çok daha farklı bir maç izleyebilirdik. Attığımız golden sonra kalemize fazla yaslandık. Biraz panik olduk. Çaykur Rizespor, bu ligin en güçlü takımlarından biri. Birçok oyuncusu Süper Lig görmüş. Bu nedenle kendimizi fazla yıpratmadan yolumuza devam edeceğiz."

Çaykur Rizespor cephesi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini dile getirdi.

Hakemin verdiği kararları eleştiren Karaman, şöyle konuştu:

"Bizim için kayıp iki puan. Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirmemiz gerekiyor. Altıncı hafta itibarıyla iki tane aleyhimize verilen penaltı var. Biri bugün, diğeri de ilk hafta verildi. Bu penaltılar tartışılır. 1-0 mağlup duruma düştük. Gol atamayabilir, oyunu mağlup bitirebilirdik. Buna rağmen mücadeleci ve baskılı oyunla beraberliği yakaladık."

Haberin Devamı




Yazarlar