Demir Grup Sivasspor Balıkesirspor'da tek yol galibiyet

Balıkesirspor'da tek yol galibiyet

11.11.2014 - 17:27 | Son Güncellenme:

Balıkesirspor, Sivasspor maçına odaklandı. Teknik direktör Ertekin, "Sivasspor maçında mutlak 3 puan almalıyız" dedi.

Balıkesirsporda tek yol galibiyet

Spor Toto Süper Lig takımlarından Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, Sivasspor karşılaşmasında kesinlikle 3 puan almaları gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Ertekin, kulüp tesislerinde Kulüp Başkanı Tuna Aktürk ve Basın Sözcüsü Cengiz Güneş ile düzenlediği basın toplantısında, şimdiden Sivasspor maçına odaklandıklarını, hedeflerinin mutlak galibiyet olduğunu söyledi.

Ligin ilk yarısında maksimum puanları toplamak zorunda olduklarını dile getiren Ertekin, şunları kaydetti: "Önümüzde Sivasspor maçı var ve bizim için çok önemli. Sivasspor maçında mutlak 3 puan almalıyız. Eğer Sivasspor maçını 3 puanla bitirirsek tabloda öyle ya da böyle ilk devrenin sonuna kadar azami alabileceğimiz puanlara yaklaşmış olacağız. Ayrıca kendimize olan güvenimiz de oyuncuların özgüveni de yerine gelecek. Yani şu son iki maçta 6 puan alabilirdik, pozisyonlara bakarsak. Bu havayı iyi değerlendireceğiz, maça iyi konsantre olacağız ve Sivasspor maçını 3 puanla bitirmek zorundayız. Genel tabloya bakıldığında ilk yarının, biz hep şampiyonluğa oynayan takımlarla karşılaştık. İkinci yarıda bu tablo tersine dönecek. Onun için ilk yarı boyunca alabileceğimiz maksimum puanları toplamak zorundayız. Bu tabloyu lehimize çevirmek için mutlaka ve mutlaka ilk yarı boyunca azami puanları almak zorundayız. Bununda en önemli ayağı Sivasspor. Onun için çok önemli bir maç."

Haberin Devamı

Geçen haftalarda oynanan Mersin İdman Yurdu ve Eskişehirspor deplasmanlarından sadece 1 puan almalarının kendilerini tatmin etmediğini belirten Ertekin, maçlara bakıldığında hakem hatalarının ön plana çıktığını savundu. Sahada yanlış hareket yapan oyuncuların, teknik yönetimin ceza aldığını anımsatan Ertekin, "Hakemlere neden ceza verilmiyor. Yok ceza alıyorsa bunun açıklanması gerekiyor" dedi.

Basın toplantısının ardından oyuncular, teknik direktör Ertekin gözetiminde antrenmanlarını sürdürdü.

Yazarlar