Galatasaray Bandajla idmana çıktı

Bandajla idmana çıktı

07.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Galatasaray’da parmağı kırılan Muslera, buna rağmen elinde bandajla antrenmana çıktı.

Bandajla idmana çıktı

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Galatasaray’da parmağı kırılan Muslera, buna rağmen elinde bandajla antrenmana çıktı.

Haberin Devamı

Sakatlıkları bulunan Lukas Podolski takımdan ayrı sahada çalışırken, Sinan Gümüş, Tolga Ciğerci, Luis Cavanda, Cenk Gönen ve Eray İşcan program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Sol el serçe parmağında kırık bulunan kaleci Fernando Muslera, eli bandajlı olmasına rağmen idmanda yer aldı. Uruguaylı file bekçisi, antrenmanda fiziksel ve ayakla yapılan çalışmalarda yer alırken, topa elle müdahale etmedi.

Kale Batuhan’a emanet!
Galatasaray’da üç kalecinin de sakatlanması nedeniyle İstanbul’dan 19 yaşındaki kaleci Ahmet Gül kampa getirildi.
Cenk Gönen’in menisküs ameliyatı geçirmesi, Fernando Muslera’nın sol el serçe parmağının kırılması moralleri bozarken dün akşam basına kapalı yapılan idmanda Eray İşcan da arka adalesinden sakatlandı. Teknik ekip, bunun üzerine 19 yaş altı takımının kalesini koruyan 1997 doğumlu Ahmet’i Belek’teki kampa çağırdı. Muslera, beklenenden önce iyileşemezse, ilk lig maçı olan Atiker Konyaspor karşılaşmasında kale U21 kalecisi Batuhan Şen’e emanet edilecek.
Galatasaraylılar
Bandajla idmana çıktı
Dinler Bahçesi’nde
Kamp için Antalya’da bulunan Galatasaraylı idareci ve futbolcular, cuma namazını “Dinler Bahçesi”nde kıldı.
Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi’nde, cami, kilise ve sinagogun bir arada bulunduğu “Dinler Bahçesi”ne giden Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu, antrenör Ayhan Akman ve futbolculardan Lionel Carole, Sabri Sarıoğlu burada cuma namazı kıldı.

Tottenham’ı gözüne kestirdi
Bruma, sosyal medya üzerinde ilginç bir harekete imza attı. Kendisiyle ilgilenen kulüplerden birinin Tottenham olduğu konuşulurken, 22 yaşındaki futbolcunun da Ada ekibine gitmek için oldukça istekli olduğu, hatta bu konuda ‘kamuoyu yaratmaya’ çalıştığı ortaya çıktı.

Instagram hesabı üzerinden kendisini Tottenham formasıyla gösteren paylaşımları ziyaret eden Bruma, tüm bu görselleri beğenerek açık bir mesaj verdi. Bu hareket, İngiliz basınında da ilgi uyandırdı ve bir takımın belli bir oyuncuyla ilgilendiği kalıp cümlesi tersine çevrilerek şu ifade kullanıldı:
“Galatasaraylı futbolcu ara transfer dönemi için Tottenham’ı gözüne kestirdi.”
Bandajla idmana çıktı

Yazarlar