Basketbol Banu Karadağlı kupayla döndü

Banu Karadağlı kupayla döndü

23.05.2019 - 15:31 | Son Güncellenme:

FIMBA MaxiBasketball Dünya Ligi Şampiyonası’nda 45+ kategorisindeki tek temsilcimiz Banu Karadağlı, Avrupa Karması formasıyla mutlu sona ulaştı.

Banu Karadağlı kupayla döndü

FIMBA MaxiBasketball Dünya Ligi Şampiyonası’nda 45+ kategorisinde Türkiye’yi temsil eden Banu Karadağlı, Litvanya’nın Kaunas kentinde Avrupa Karması ile şampiyonluk sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

Tek Türk sporcu olarak yer aldığı organizasyonda 16 sayı, 6 ribaunt ile oynayan Karadağlı, ödülünü de Litvanya Basketbol Federasyonu Başkanı Arvydas Sabonis’in elinden aldı. Karadağlı 26 Temmuz-4 Ağustos arasında Finlandiya’da Dünya Ligi Şampiyonası’nda Brezilya formasıyla organizasyonda boy gösteren tek Türk sporcu olacak.

Öte yandan Banu Karadağlı, 26 Temmuz-4 Ağustos 2019 tarihleri arasında Finlandiya'da düzenlenecek FIMBA MaxiBasketball Dünya Şampiyonası'nda da Brezilya formasıyla aynı şekilde yine tek Türk sporcu olarak yer alacak.
Karadağlı, Türk bayrağını bir kez daha gururla temsil edeceği bu önemli organizasyon öncesinde sponsor desteğine ihtiyaç duyarken, bu konuda destek olabilecek firmaları da bekliyor.

Yazarlar