ING Basketbol Süper Ligi Banvit'te Daçka sevinci

Banvit'te Daçka sevinci

17.12.2017 - 14:42 | Son Güncellenme:

BANVİT'te Darüşşafaka Basketbol maçı galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Başantrenör Sasa Filipovski, maç için "Savunmada yaptığımız işle kazandık" derken, Darüşşafaka Basketbol Başantrenörü David Blatt ise "Maçın sonunda enerjimiz de burada tükendi" diye konuştu.

Banvitte Daçka sevinci

Özellikle son dakikaları heyecan fırtınası şeklinde geçen Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ndeki Banvit–Darüşşafaka Basketbol karşılaşmasında son anlarda ortaya koyduğu başarılı oyunla gülen taraf 68-64'lük skorla Banvit olmuştu.

Haberin Devamı

Oyuncularını tebrik eden ve çok önemli bir galibiyet aldıklarına işaret eden Banvit Başantrenörü Sasa Filipovski ise şunları söyledi: "Venezia takımına karşı aldığımız galibiyetten sonra bu performansımızın o güne ait olmadığını kanıtlamak için bu galibiyetimiz daha değerli. Özellikle savunmada iyi iş yaptığımızı söyleyebilirim. Hücumda istediğimiz sayıları sokamadık ama savunmada yaptığımız işle kazandık. Bugün buraya gelen taraftarlarınız çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki maçlarda daha fazla kalabalık seyirci bekliyorum. Buraya gelip tadını çıkarmalarını rica ediyorum taraftarlardan. Şimdi kazandığımız 2 önemli maçtan sonra önümüzdeki oynayacağımız Union Olimpija hazır olmamız gerekiyor.”

Darüşşafaka Basketbol Başantrenörü David Blatt ise, "Çok zor maçtı. Banvit’i kutluyorum. Aslında yorucu bir haftadan geçerek buraya geldik. Özellikle dönüşteki uzun yolculuğuz etkili olduğunu düşünüyorum. Maçın içinde olmaya çalıştık. Maçın genelinde iyi oynadığımız söyleyebilirim. Wilbekin‘i dizindeki sakatlıktan dolayı oyundan aldım maçın sonunda ve enerjimiz de burada tükendi” ifadelerini kullandı.