Futbol Barcelona Roma: 6-1

Barcelona Roma: 6-1

24.11.2015 - 12:19 | Son Güncellenme:

Barcelona Roma maçı ile Şampiyonlar Ligi'nde futbol severler için heyecanlı bir gece yaşandı. Sahada tam 7 gol vardı. Barcelona Roma maçının tüm detayları haberimizde..

Barcelona Roma: 6-1

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 5. hafta mücadelesinde Barcelona evinde Roma ile karşı karşıya geldi. Cüneyt Çakır'ın yönettiği, Camp Nou'da oynanan ve Katalan ekibinin çok rahat bir oyun ortaya koyduğu mücadele 6-1'lik Barça galibiyeti ile sona erdi.
Barcelona'ya galibiyeti getiren goller, 15. dakikada Suarez, 18. ve 60. dakikalarda sakatlıktan döndükten sonra ilk kez 11'de başlayan Messi, 44. dakikada Suarez, 56. dakikada Pique ve 77. dakikada Neymar'ın kaçırdığı penaltıyı takip eden Adriano'dan geldi. Roma'nın tek sayısını 90+1. dakikada Dzeko kaydetti. Öte yandan Bosnalı oyuncu, 82. dakikada kazanılan penaltı vuruşunda kaleci Ter Stegen'i geçemedi.
SALİH UÇAN'IN ŞANSSIZLIĞI
Roma'da Milli oyuncumuz Salih Uçan yedek kulübesinde başladığı mücadelenin 75. dakikasında Pjanic'in yerine oyuna dahil oldu ve 1 dakika sonra Neymar'a yaptığı müdahalede Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi.
Bu skorun ardından Barcelona 13 puana yükseldi ve bir üst tura yükseldi. Roma ise 5 puanda kaldı ve işini son haftaya bıraktı. E Grubu'nun son hafta maçında Barcelona deplasmanda Leverkusen ile karşılaşacakken, Roma ise evinde BATE'yi konuk edecek.
Son maçlar öncesinde grupta durum
Barcelona 13 puan, +11 averaj
Leverkusen 5 puan, 1 averaj
Roma 5 puan, -5 averaj
BATE 4 puan, -7 averaj