İspanya La Liga Barcelona’dan dev harekat! Guardiola modeli...

Barcelona’dan dev harekat! Guardiola modeli...

11.01.2020 - 16:27 | Son Güncellenme:

İspanya Süper Kupası’nda yarı finalde Atletico Madrid’e elenen Barcelona’da Xavi harekatı başladı. Guardiola günlerini anımsayan Barça’da kulübün efsanesi için görüşmeler yapıldığı vurgulandı.

Barcelona’dan dev harekat Guardiola modeli...

Celal Umut Eren / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Barcelona’da ilginç bir haber gündemi belirledi. Katalan Radyosu tarafından verilen özel haberde, Barça’nın 2008 yılındaki ‘Guardiola’ modeli için Xavi’yi teknik direktör yapmak istediği aktarıldı.

Katar’da Xavi ile Doha’da görüşüldüğü bildirilirken, bu görüşmeleri bizzat Xavi’nin de eski takım arkadaşı olan futbol direktörü Eric Abidal’in yaptığı aktarıldı. Ernesto Varvelde’den hoşnut olmayan Barça yönetimi, hem kulübün efsanesi olan hem de tribünlerin çok sevdiği Xavi ile yeni bir başlangıç arıyor.

Şu ana kadar net bir kararın çıkmadığı ancak Barcelona’da ciddi anlamda Xavi seslerinin yükseldiği kaydedildi. Guardiola ile yakalanan başarılı dönemlerin aynı stildeki Xavi ile de olabileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

İspanya Süper Kupası’nda yarı finalde Atletico Madrid’e elenen Barça’da böyle bir harekatın önceden beklendiği anımsatıldı.