İspanya La Liga Barcelona'dan dönüşü yok!

Barcelona'dan dönüşü yok!

21.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Arda Turan’ın, 20 Temmuz’a kadar Atletico Madrid’e dönebilme ihtimali, dün gece 24.00 itibariyle son buldu. Luis Enrique, yıldız futbolcuyu başka bir takıma kiralamayacaklarını da deklare etti.

Barcelonadan dönüşü yok

Barcelona’daki başkanlık seçimleri nedeniyle yapılan özel sözleşmeye konan, 20 Temmuz’a kadar yüzde 10 eksiğiyle Atletico Madrid’e dönebilme maddesi, dün gece 24.00 itibariyle sona erdi; Arda, Katalan ekibinde kaldı.

Haberin Devamı

Yeniden başkan seçilen Josep Maria Bartemou, oyuncunun sözleşmesindeki maddeyi yürürlüğe koymadı, böylece Arda’nın geri gönderilme durumu tamamen ortadan kalktı. Atletico’ya geri verme maddesi, seçim sonucuna göre gelmesi olası yeni yönetimin oyuncuyu istememe ihtimaline karşın oluşturulmuştu.

ABD kampında, kulübün transfer yasağı nedeniyle ocak ayına kadar oynayamayacak Arda Turan’ın takımdaki durumunu değerlendiren Luis Enrique, “Arda’nın ocak ayına kadar forma giyemeyecek olması bizim için olumsuz bir durum ama oyun tarzımıza alışabilmesi için bizimle antrenmanlara çıkacak. Transferi söz konusu değil. Ondan büyük beklentilerimiz var” dedi.

ABD turu kapsamında Uluslararası Şampiyonlar Kupası Kuzey Amerika hazırlık turnuvasına katılacak olan Barcelona, burada Los Angeles Galaxy, Manchester United ve Chelsea ile karşılaşacak, ancak Arda hazırlık müsabakalarında da yer alamayacak.

Yazarlar