Basketbol Barcelona'nın yıldızı Dorsey Galatasaray yolunda!

Barcelona'nın yıldızı Dorsey Galatasaray yolunda!

03.07.2014 - 11:33 | Son Güncellenme:

Avrupa'da başarı için iddialı bir kadro kurmaya çalışan Galatasaray'ın, Barcelona'nın uzunu Joey Dorsey'e teklif yaptığı kaydedildi.

Barcelonanın yıldızı Dorsey Galatasaray yolunda

Avrupa'da başarı için iddialı bir kadro kurmaya çalışan Galatasaray'ın, Barcelona'nın uzunu Joey Dorsey'e teklif yaptığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Gelecek sezon öncesinde kadrosunu önemli bir uzun ile güçlendirmeye çalışan Galatasaray, Real Madrid'den Ioannis Bourousis, Maccabi'den Sofoklis Schortsanitis ve BC Khimki'den Paul Davis'in ardından yeni bir isme yöneldi.

Sarı-kırmızılıların Barcelona'nın Amerikalı 5 numarası Joey Dorsey için girişimlere başladığı ve 2,03 boyundaki atletik uzuna yıllık 900 bin dolarlık bir teklifte bulunduğu kaydedildi.

Geçtiğimiz sezon Katalan kulübü ile Euroleague'de ortalama 15 dakika 17 saniye görev alan 30 yaşındaki oyuncu, 5,3 sayı, 1,1 blok ve 5,9 ribauntluk bir performans sergilemişti.

NBA takımlarından Houston Rockets'ta başlayan kariyeri, SacramenTo Kings ve Toronto Raptors'ta oynadıktan sonra Avrupa'ya yelken açan Dorsey, 2012'de Olympiakos ile Euroleague şampiyonluğu yaşarken, 2012-13 sezonunda ise Royal Halı Gaziantep'e imza atarak sürpriz yaptı. Geçtiğimiz sezonu Barcelona'da geçiren 1983 doğumlu oyuncunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

(Sporx)

JOEY DORSEY'DEN DANS ŞOV!