Galatasaray Baros'un menajeri Paska İstanbul'a geliyor

Baros'un menajeri Paska İstanbul'a geliyor

29.10.2012 - 14:09 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Umut Bulut ve Burak Yılmaz'ın transferiyle prestij kaybeden ve gözden düşen Milan Baros'un geleceğiyle ilgili alınacak kararın bu hafta içinde verileceği belirtildi. Galatasaray'da Çek golcü Milan Baros'un kaderi önümüzdeki hafta içinde yapılacak görüşmelerin ardından belli olacak.

Barosun menajeri Paska İstanbula geliyor

Galatasaray'da Çek golcü Milan Baros'un kaderi belli oluyor. Ocak ayında sarı - kırmızılı takımdan ayrılarak kariyeri hakkında karar verecek olan yetenekli golcünün menajeri Pavel Paska, İstanbul'a gelecek.

Haberin Devamı

Tv8'de yayınlanan Telegol'ün ulaştığı Pavel Paska'ya Milan Baros'un durumu sorulurken, "Şu anda konu benim için çok basit, önümüzdeki hafta Türkiye'ye geleceğim ve konu hakkında konuşacağız" cevabı alındı.

Teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Milan Baros, sezon başında kendisine gelen birçok teklife rağmen sarı-kırmızılı takımda kalmıştı. Yaşanan golcü sıkıntısına rağmen A takım kadrosuna giremeyen Milan Baros'un Ocak ayında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Milan Baros'un ocak ayında bonservisiyle birlikte ayrılmasına izin verecek olan Galatasaray yönetimi doğacak yabancı boşluğuyla bir takviye yapmayı planlıyor.

Kısa bir süre önce durumu hakkında konuşan sarı-kırmızılı oyuncu, "Önümde iki seçenek var. Ya iyi takımlarda az paraya oynayacağım ya da daha fazla para kazanacağım yerlere gideceğim" açıklamasında bulunmuştu.