Galatasaray BAŞKA BİR ARZUNUZ!

BAŞKA BİR ARZUNUZ!

26.02.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı ekip, önce Muslera’nın hatalı degajı, ardından Stancu’nun penaltı golüyle neye uğradığını şaşırdı. İkinci yarı adeta şahlanan Cim-Bom, Sneijder, Burak Yılmaz (2) ve Selçuk ile uzun yıllar unutulmayacak bir galibiyete imza attı, takipçilerini yanına yaklaştırmadı

BAŞKA BİR ARZUNUZ

NEVZAT?DİNDAR - MAÇIN ÖYKÜSÜ

Haberin Devamı

Adeta Oscar’lık bir film izledik. Senaryosu, kahramanları inanılmazdı. Hatta sonunda ambulans bile sahaya girdi! Hakem Serkan Çınar’ın kararları Galatasaraylıları çıldırtmış, devre 2-0 Orduspor’un galibiyeti ile sona ermişti. İşler yolunda gitmediği gibi, önce Fatih Terim ikinci yarının başında tribüne yollanmış ardından da Hasan Şaş. Ne Drogba, ne Sneijder, ne de kötü zemin gündemdi. Serkan Çınar maçın önüne geçmişti artık. Son yarım saatte her şey değişti. Geçen yıl bu tür geri dönüşleri çok iyi yapan ve şampiyon olan Cim-Bom, 4-2’yi bularak unutulmaz bir galibiyete imza attı. 20 dakika yetti bu diriliş için.


Aslında her şey o talihsiz golle başladı. Muslera topu arkadaşlarına göndermek için acele etti. O top sırtı dönük durumdaki Selçuk’un topuklarına çarptı ve gol oldu. Dakika 15’ti. Galatasaray kötü oynuyor, Orduspor kapanarak, oynama fırsatı vermiyordu. 28’de Amrabat’ın ortasında Burak dokunamadı. 1 dakika sonra Hakan Balta yakın mesafeden kaçırırken, 31’de Nizamettin ile konuk ekip gole yaklaşıyor, Muslera izin vermiyordu. 45’te ise soğuk duş etkisi yaratan Ordu’nun penaltısı geldi. Stancu ile farkı ikiye çıkaran Karadeniz ekibi, avantajı yakalamıştı.
Bir kıvılcım gerekiyordu Aslan’ın uyanması için. Onu yakan kişi Sneijder oldu. 59’de muhteşem bir gol ile farkı 1’e indirdi. Sol çaprazdan topu doksana taktı. Sonra Burak Yılmaz şov başladı. 69’da Umut’un vuruşu direkten dönerken tamamlamak Kral’a kaldı. Burak 2 dakika sonra da pozisyon takibi ve ustaca gol vuruşu ile takımını öne geçirdi. 79’da ise kapanış yine süper oluyordu. Selçuk’un akıl dolu vuruşu ile Galatasaray kabus gecesini bayrama dönüştürüyordu.

Haberin Devamı

MAÇIN YILDIZI

Burak Yılmaz
Kral, Avrupa, lig ayırt etmeden atmaya devam ediyor. Dün de önce beraberlik, sonra da galibiyet gollerinde onun imzası vardı.

KIRILMA?NOKTASI

Altın Portakal
Muhteşem geri dönüşün ilk adımıydı Sneijder’in fantastik golü. 59. dakikadaki kavisli enfes gol ile Galatasaray uyandı ve maçı çevirdi.

BAŞKA BİR ARZUNUZ