Basketbol Başkan Aziz Yıldırım'ı coşturan imza

Başkan Aziz Yıldırım'ı coşturan imza

03.07.2013 - 16:19 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Ülker, dünyaca ünlü antrenör Obradovic'e 2 yıllık imza attırdı. Törende Başkan Aziz Yıldırım, taraftarların yaptığı "Obradovic" tezahüratlarına eşlik etti.

Başkan Aziz Yıldırımı coşturan imza

Fenerbahçe Ülker'in uzun süren uğraşlar sonucunda takımın başına getirdiği Zeljko Obradovic, 2 yıllık resmi sözleşmeye imza attı.

Haberin Devamı

Ülker Sport Arena'da taraftarlara açık gerçekleştirilen imza töreninde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da hazır bulundu. İmza sonrası keyiflenen Başkan Yıldırım, taraftarların yaptığı "Obradovic" tezahüratlarına eşlik etti.

İmza töreninde Obradovic ile beraber masada Fenerbahçe Spor Kulübü Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Hakkı Yılmaz ile Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özokur bulundu. Taraftara açık gerçekleştirilen imza törenini Fenerbahçe Futbol AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yıldırım, tribünde taraftarların arasında izledi. Gaziantepspor Kulübü'nün eski başkanı Celal Doğan da Yıldırım'ın yanında yer aldı.
"BURAYA 2. OLMAYA GELMEDİM"
Konuşmaların ardından imza törenine geçildi. İmzalar atılıktan sonra Obradovic'in boynuna üzerinde "Son Sözümüz Fenerbahçe" yazılı kaşkol asıldı ve sarı-lacivertli forma imzalatıldı.
Obradovic'e yöneltilen soruların ardından tribünden inen Aziz Yıldırım platforma gelerek Sırp teknik adam ve beraberindekilerle medyaya görüntü verdi. Daha sonra bu gruba Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Semih Özsoy ve Celal Doğan da katıldı.
Kariyerinde 8 Euroleague şampiyonluğu bulunan Sırp çalıştırıcı şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Başkan Aziz Yıldırım'a çok teşekkür ederim. Fenerbahçe gibi çok önemli bir takımın başına geçmem için fırsat sağladığı için. Ülker ve Semih Özsoy'a da teşekkür ederim. Çok mutluyum. Fenerbahçe'nin ne kadar önemli bir kulüp olduğunu biliyorum. Fenerbahçe'de birlikte çalışacağım herkesin de bunu bilmesini isterim. Fenerbahçe benim evim olacak; bunun sözünü verebilirim. Taraftara çok teşekkür ederim. Umarım sezon sonunda da bu tezahüratları duyarım. Basit şeyler en güzel şeylerdir. Benim adım Zeljko Obradovic... Benim için 'Basketbolun Mourinho'su' denmesi önemli değil. Ama Mourinho'ya da saygımız sonsuz."

Başkan Aziz Yıldırımı coşturan imza