AntalyaSpor Başkan Gencer'den transfer açıklaması

Başkan Gencer'den transfer açıklaması

04.02.2014 - 13:09 | Son Güncellenme:

Medical Park Antalyaspor'da kulüp başkanı Gültekin Gencer, ara transfer dönemini verimli geçirdikleri belirtti.

Başkan Gencerden transfer açıklaması

Medical Park Antalyaspor, Denizlispor'dan 21 yaşındaki Ozan Evrim Özenç ile 3,5 yıllık, Belçika ligi takımlarından Standart Liege'nin genç takımında forma giyen 22 yaşındaki Ramazan Çevik ile de 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Gültekin Gencer, Ümit Milli Takım'da 28 defa forma giymiş kaleci Ozan Evrim Özenç ile 3,5 yıllık, Belçika Ligi'nde görev yapan Ramazan Çevik ile de 2,5 yıllık anlaşma sağladıklarını söyledi.

Medical Park Antalyaspor'un geleceğe önemli yatırımlar yaptığını, geleceğin emin ellerde olduğunu ifade eden Gencer, gençlerin kulübü belirli noktaya taşıyacağını dile getirdi.

Bu doğrultuda yapılan çalışmalar ile bunun neticesini aldıklarını kaydeden Gencer, "Ara dönemde yapılan 8 transfer, tamamen Antalyaspor'un mülkiyeti olan transferlerdir. Bünyemizde kiralık olarak hiçbir oyuncu yok" dedi.

Ozan Evrim Özenç ise başkan Gencer'in kendileriyle ilgilendiğini belirterek, "Antalyaspor'un geleceğe yatırım için buradayım. Geldiğim için mutluyum. Elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Ramazan Çevik de Medical Park Antalyaspor'a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu, takımın başarısı için elinden geleceğini yapacağını dile getirdi.