Fenerbahçe Başkanın adamları

Başkanın adamları

10.01.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Teknik direktör Ersun Yanal ve idari menajer Volkan Ballı'nın göreve başlamasıyla birlikte başkan Ali Koç rahat bir nefes aldı.

Başkanın adamları

SENAD OK

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin patronu ilk 6 aylık süreçte her türlü soruna çözüm bulmaya çalıştı, bir hayli yıprandı. Yanal ve Ballı’nın gelişiyle daha sakin bir döneme giren Başkan Ali Koç futbol takımı ile ilgili işlerin önemli bir kısmını bu ikiliye bırakırken, kulübün genel problemlerinin yanı sıra kendi işlerine de zaman ayırmaya başladı.

Fenerbahçe’de, Teknik Direktör Ersun Yanal ve İdari Menajer Volkan Ballı’nın göreve gelmesi en çok Başkan Ali Koç’u rahatlattı. Teknik patron Yanal ve Ballı’dan önceki dönemde Başkan Ali Koç, Samandıra’nın bitmek bilmeyen sorunlarına tek başına çare arıyordu.

Sarı-lacivertli kulübün mali ve idari yapısıyla ilgili çalışmaların yanında Samandıra’daki bu ortam, Başkan Koç’u en çok yıpratan unsur oldu. Tesisteki en ufak olay ve kriz sürekli Koç’a iletiliyordu. Antrenmanda, maçta, kampta yaşananlardan Başkan sürekli haberdar edildi. Üstelik bu süreçte bazı olaylar ya abartılıyor ya da yanlış aktarılıyordu.

Haberin Devamı

Özellikle sıkıntılı olan birçok duruma da Başkan çare bulmaya çalıştı. Ali Koç sürekli tesise gidiyor, maçın ardından soyunma odasına iniyor, hem kulübü hem de Samandıra’yı idare etmeye çalışıyordu. Bu yoğun tempoda futbolcularla sürekli iletişim kuruyordu.

Sonuçlar da kötü olunca Başkan Ali Koç için çok zor bir 6 ay geride kaldı. Ersun Yanal ve Volkan Ballı’nın gelişi ile Başkan Koç daha sakin bir sürece girdi. Fenerbahçe Başkanı, kulübün genel problemlerinin yanı sıra kendi işlerine de zaman ayırmaya başladı.

Hatta bununla ilgili geçtiğimiz günlerde yurt dışına giden Koç artık Samandıra’yı tamamen Yanal ve Ballı’ya bıraktı. İçeride oluşabilecek her türlü sorunu bu iki tecrübeli isim başkana aktarmadan çözmeye çalışıyor.

Kulüpte çok önemli bir konu varsa başkan haberdar ediliyor. Samandıra’nın sorumluluğunu alan ikili sayesinde futbolcular da artık daha rahat. Sürekli başkana şikayet edilmekten ya da bir ifadelerinin yanlış anlaşılmasından çekinmeden çalışmalarını sürdürüyorlar.