Trabzonspor "Başkanın durumu beni çok üzdü"

"Başkanın durumu beni çok üzdü"

13.03.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Burak Yılmaz, kulüp olarak kötü günlerden geçtiklerini söyledi, “Bir reaksiyon vermemiz lazımdı. Zor zamanlarda büyük oyuncular devreye girer” dedi.

Başkanın durumu beni çok üzdü

Burak Yılmaz, kulüp olarak kötü günlerden geçtiklerini söyledi, “Bir reaksiyon vermemiz lazımdı. Zor zamanlarda büyük oyuncular devreye girer” dedi.

Haberin Devamı

Başkan Muharrem Usta ile biraraya geldiklerini belirten Yılmaz, “Başkan’la ağabey gibi oturduk, konuştuk. Gözleri doldu. Takımını bu kadar seven bir insanın bu halde olması beni üzdü. Bizlerin de suçu var.” diye konuştu. Penaltı beklediği pozisyonu değerlendiren golcü, “Akhisar taraftarı ‘Hırsız Burak’ diyor. Normal, her zaman söyledikleri şey. Ama pozisyon bence penaltı” yorumunu yaptı.

Usta’dan çağrı

Bordo-mavili kulüpte genel kurul kararı alınırken, Başkan Muharrem Usta, “Trabzonspor’un her zaman zirveye oynaması lazım. Üstüne koyarak devam etmek lazım. Bu takım eksikleri tamamlanır ve gelen yönetim bunları başarır” dedi.

Aday olup olmayacağını sorularını yanıtsız bırakan Usta, borçlar konusunda eski başkanlara çağrıda bulunurken şöyle konuştu:

Haberin Devamı

“Kulübü kaç para borçla aldıysak o borçla bırakırım. Eski başkanlar da bunu yapsın. Bu kulübün 40 milyon euro borcu vardı. Ben de dahil tüm başkanlar çıksın ve yaptıkları borçları ödesin. Yeniden borcu 40 milyona indirelim. Herkes yaptığı borcu kapasın. 2010-11’de rakam buydu, hadi eski başkanlar çıksın bunu yapalım.”

Okay-Yusuf işbirliği

Süper Lig’de geçtiğimiz sezon iki kez ağları havalandıran, bu sezon da Akhisar deplasmanında gol sayısını ikiye çıkaran Okay Yokuşlu’nun asistleri Yusuf Yazıcı’dan geldi. İki genç oyuncu uyumu ile alkış alırken, Yusuf, Okay’ın 4 golünde 3’ünün pasını verdi.

Deplasman fatihi Trabzon

Akhisar’ı deplasmanda deviren bordo-mavililer, dış sahada oynadığı son sekiz Süper Lig maçında yenilmedi. Trabzonspor bu müsabakaların dördünü kazanırken, dördünde de bir puana razı oldu. Karadeniz ekibi bu serisiyle Fenerbahçe ile beraber deplasmada en az mağlubiyet alan takım oldu.

Yazarlar