Futbol Başkent’te umut çok

Başkent’te umut çok

27.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Osmanlıspor’un Avrupa Ligi gruplarına giderken yakaladığı 4 maçlık galibiyet serisi inanılmaz bir umut aşıladı. Hem Trabzonspor hem de Osmanlıspor başında Avrupa Ligi’nde 14 maçta hiç kaybetmeyen Mustafa Akçay, hücumu seven futbol anlayışıyla da pozitif bir görüntü çiziyor.

Başkent’te umut çok

N’Diaye, Delarge, Webo ve Umar Aminu’lu Afrika gücü de Osmanlı’ya güç katıyor. Villarreal grubun favorisi olarak gözüküyor. Ancak 3 yıllık Marcelino dönemi bitti ve Fran Escriba o kadar da güven vermiyor.

Haberin Devamı

Kadroda eski Bursasporlu Alfred N’Diaye ve Bakambu’nun olması dikkat çekse de en önemli yıldızlarından Soldado’nun sakatlığı üzüntü verdi. Son transferleri Brezilyalı Pato en önemli gol silahları. 4-4-2’yi seven İspanyol takımının Osmanlı maçları zevkli geçmeye aday.

Zurich ile S.Bükreş en az Osmanlıspor ayarında. Başkent temsilcisi mutlaka ikincilik yolunda bu rakipleri rahatça zorlayacak seviyede. Manchester City maçlarında 4-5-1 ile oynamasına rağmen iki maçta 6 gol yemeleri dikkat çekti. Ligde 4 maçta 3 galibiyet alsalar da pek güçlü gözükmüyorlar.

İsviçre ekibi Zurich’in hazırlık maçında Galatasaray’a 3-0 kaybettiği maç güçlerini anlatıyor. İsviçre Ligi’nde yenilgisiz devam etseler de Osmanlıspor’un kalitesine yaklaşamazlar.