Skorer Basketbol maçında afişli evlenme teklifi...

Basketbol maçında afişli evlenme teklifi...

06.02.2010 - 17:42 | Son Güncellenme:

.

Basketbol maçında afişli evlenme teklifi...

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, Erdemirspor ile Galatasaray Cafe Crown arasında oynanan karşılaşmayı izleyen 27 yaşındaki Harun Balcı, sevgilisi 26 yaşındaki Nazmiye Çalışkan'a, hazırladığı afişle evlenme teklifinde bulundu. Çalışkan, tribünde afişi açan taraftarlara, "Evet" diye bağırarak teklifi kabul etti.

Haberin Devamı

Beko Basketbol Ligi'de mücadele eden Erdemirspor ile Galatasaray Cafe Crown'ın Erdemir Spor Salonu'nundaki karşılaşmasında Harun Balcı sevdiği kıza evlilik teklifinde bulundu. Maçın 3'üncü periyodu sona erdiğinde tribünde, "Nazmiye: Benimle evlenir misin? Harun" yazılı afiş açıldı. Bu sırada karşı tribünde oturan Harun Balcı, birlikte maçı izlediği sevgilisi Nazmiye Çalışkan'a çiçek vererek evlenme teklifinde bulundu. Büyük sevinç yaşayan Nazmiye Çalışkan, sevgilisini öpücüklere boğdu. Nazmiye Çalışkan, ayağa kalkıp karşı tribüne doğru, "Evet" diye bağırarak evlenme teklifini kabul etti. Maç sonunda her iki takımın yöneticileri, bazı basketbolcular ve Erdemirspor Antrenörü Ahmet Çakı, genç çifti tebrik etti.

Haberin Devamı

Karşılaşma sonunda, afişi açan arkadaşlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren çift, çok mutlu olduklarını söyledi. Medikal firması sahibi Harun Balcı, Ereğli Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak çalışan sevgilisiyle 10 ay önce tanıştıklarını belirterek, "3-4 aydır birlikte Erdemirspor'un maçlarına geliyorduk. Son bir haftadır da arkadaşlarımla birlikte bu evlenme teklifini planladık. Çok güzel oldu" dedi.

Nazmiye Çalışkan da, afişte fotoğraflarını görünce çok şaşırdığını belirterek, "Hiç beklemediğim bir zamanda, hiç beklemediğim bir şekilde evlenme teklifi aldım. Çok güzeldi, çok mutluyum" dedi.

Yazarlar