BursaSpor Batalla imzayı attı

Batalla imzayı attı

19.02.2014 - 15:44 | Son Güncellenme:

Yeşil-beyazlı kulübün yönetimi, Çin'in Beijing Guoan takımı ile sözleşme imzalayan Arjantinli oyuncu Pablo Martin Batalla'nın transferine onay vermek için bonservis ücretinin ödenmesini bekliyor.

Batalla imzayı attı

Bursaspor yönetimi, Çin'in Beijing Guoan Kulübü ile resmi sözleşme imzalayan Arjantinli oyuncu Pablo Martin Batalla'nın transferine onay vermek için bonservis ücretinin ödenmesini bekliyor.

Haberin Devamı

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, dün akşam saatlerinde İstanbul'dan Çin'e giden Pablo Martin Batalla, bugün yeni takımı Beijing Guoan ile sözleşme imzaladı. Batalla'nın transferi için Bursaspor Kulübü ile 3.5 milyon avro bonservis ücreti için anlaşma sağlayan Beijing Guoan Kulübünün, yeşil-beyazlılara henüz bu ödemeyi yapmadıkları bildirildi.

Bursaspor Kulübü yetkililerinin, Beijing Guoan Kulübü ödemeyi gerçekleştirene kadar Türkiye Futbol Federasyonundan fesih işlemlerini yapmayacakları ve transfere onay vermeyecekleri öğrenildi. Çin takımının yetkililerinin, ''bonservis ücretini iki ülke arasındaki saat farkı nedeniyle gönderemediklerini, ödemeyi yarın yapacaklarını söyledikleri'' ifade edildi.

Haberin Devamı

Batalla imzayı attı