Trabzonspor Batunhan'ı resmen istediler!

Batunhan'ı resmen istediler!

19.11.2013 - 14:27 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da forma şansı bulamayan Batuhan için Şanlıurfaspor'un teklifte bulunduğu bildirildi.

Batunhanı resmen istediler

Trabzonspor'da bu sezon fazla forma şansı bulamadıkları için huzursuz olan Giray, Alanzinho, Emre Güral ve Janko’nun takımdan ayrılmak için arayış içinde olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

GİDRECEKLERİN YERİNE TAKVİYE

Bordo mavili takımda kadro dışı bırakılan Volkan Şen için Bursaspor’un, Batuhan için de Şanlıurfaspor kulüplerinin teklifte bulunduğu bildirildi. Yönetimin de devre arasında arasında takımdan ayrılacaklar olduğu ihtimalini göz önüne alarak gideceklerin yerine takviye yapmayı planladığı belirtildi.

YERLİ FUTBOLCU İSTEDİ

Bu yüzden Trabzonspor’da yaklaşan ara transfer dönemi için birçok futbolcunun ismi bordo mavili ekiple anılmaya başladı. Teknik direktör Mustafa Akçay’da yönetime sunduğu raporda yerli futbolcu ağırlıklı takviye istedi.

TAVRINI ORTAYA KOYDU

Takımdan gitmesi muhtemel isimlerle ilgili olarak değerlendirmede bulunan Mustafa Akçay, "Kendisini buraya ait hissetmeyen, aidiyet duygusu olmayan" gider diyerek tavrını ortaya koydu.

Haberin Devamı

COLMAN: "AKÇAY’IN YAKINLIĞI ÇOK SAMİMİ"

Bordo mavili takımın Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman, teknik direktörleri Akçay’ın kendilerine gösterdiği ilginin samimi ve çok cana yakın olduğunu söyledi. Mustafa Akmçay’ın kendileriyle yakın ilişki kurmaya çalıştığını da belirten Colman, şöyle konuştu:

""Hepimizin sorunlarıyla birebir ilgilenmeye ve o sorunları çözmeye çalışıyor. Ben samimiyetine inanıyorum. Tüm takım arkadaşlarımında benimle aynı görüşte olduğunu düşünüyorum. Avrupa’da yakalanan başarı bence bundan kaynaklanıyor. Bu birlikteliğimizi lige de yansıttığımız taktirde çok önemli işler başaracağımıza inanıyorum."

1461 TRABZON’A YAKIN TAKİP

Trabzonspor’da teknik heyetin pilot takım 1461 Trabzon’u yakın takibe aldığı ve devre arasında da A takıma takviye yapılabileceği bildirildi. Sezon başında 1461 Trabzon’dan alınan 5 futbolcudan Yusuf, Abdülkadir ve Kadir Keleş’in performansından memnun olan, Caner’e 4 dakika, Fatih’e ise henüz hiç şans tanımayan teknik direktör Akçay’ın 1461 Trabzon’un ligdeki konumu ve ihtiyacına göre isimleri belirlenen bazı oyuncuları devre arası kampına götürmek istediği öğrenildi.

İZİN BİTTİ ÇALIŞMA VAKTİ

Trabzonspor’un yıldız isimleri Florent Malouda ve Jose Bosingwa, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada takım arkadaşlarına oranla 5 gün daha fazla izin yaptı. Bu sürede Malouda ve Bosingwa’dan kendilerine verilen antrenman programına harfiyen isteyen Akçay, izin dönüşü futbolcularının fiziksel olarak hazır olup olmadıklarını test ettikten sonra ayrı ayrı antrenman programı uyguladı. Akçay, futbolcuların performanslarını tek tek kontrol ederek her oyuncuya eksiklerini söyledi.

Haberin Devamı

BİLETLER SATIŞA SUNULDU

Bu arada Trabzonspor’un ligin 12’inci haftasında oynayacağı Eskişehirspor ve 13’üncü haftada oynanacak Kayseri Erciyesspor maçının biletleri satışa sunuldu. Buna göre belirlenen bilet fiyatları şöyle:

"Kale arkası: 10 TL, Maraton: 20 TL, Kapalı kenar: 50 TL, Kapalı orta: 60 TL, VIP:150 TL, VIP Özel: 2000 TL, Misafir seyirci: 20 TL"