Almanya Bundesliga Bayern Münih Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Bayern Münih Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

26.08.2013 - 16:57 | Son Güncellenme:

Bayern Münih Chelsea arasında oynancak olan Süper Kupa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Bayern Münih Chelsea maçının tüm ayrıntıları ve canlı anlatımı SKORER.com'da olacak....

Bayern Münih Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

UEFA Süper Kupa Bayern Münih Chelsea maçını bekleyen futbolseverler Bayern Münih Chelsea maçının ne zaman nerede saat kaçta hangi kanalda oynanacağını merak ediyor. Bayern Münih Chelsa maçının tüm ayrıntıları ..

Haberin Devamı

UEFA, 30 Ağustos'ta Bayern Münih ile Chelsea arasında oynanacak olan Süper Kupa maçını, İsveçli hakem Jonas Eriksson'un yöneteceğini açıkladı.

UEFA’nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 2012-2013 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi’ni kazanan Bayern Münih ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Chelsea arasındaki UEFA Süper Kupa karşılaşmasında, 39 yaşındaki Eriksson düdük çalacak.

Eriksson’un yardımcılıklarını, Mathias Klasenius ve Daniel Warnmark yapacak. Stefan Wittberg’in dördüncü hakem olacağı karşılaşmada, Stefan Johannesson ve Markus Strombergsson ise çizgi hakemi olarak görev alacak. Süper Kupa maçı, 30 Ağustos Cuma günü Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’daki Eden Stadı’nda TSİ 21.45'te oynanacak. Maçı televizyondan izlemek isteyen okurlarımız için hatırlatalım maçı Star Tv ekranlarından canlı olarak izleyebilirler.

Haberin Devamı

Avrupa'nın en büyüğünü belirleyecek Süper Kupa maçı, aynı zamanda iki teknik adamın prestij maçı olacak. Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Bayern Münih ve UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu Chelsea, Süper Kupa için karşı karşıya gelecek. 30 Ağustos 2013 tarihinde Monaco II.Lois Stadyumu'nda oynanacak maç, aynı zamanda iki teknik direktörün yeniden karşı karşıya gelmesi demek olacak.

MOURİNHO CHELSEA'YE, GUARDİOLA B. MÜNİH'E

Real Madrid'den mutsuz ve hedefine ulaşamadan ayrılan Portekizli teknik adam Mourinho, eski takımı Chelsea'ye dönüyor. Aynı zamanda Alman ekibi Bayern Münih'in başına Barcelona'nın eski teknik direktörü Guardiola geçiyor. 30 Ağustos'ta oynanacak Süper Kupa maçı, Mourinho İnter'in başındayken AVrupa kupalarında ve İspanya Ligi'nde sürekli karşı karşıya gelen iki teknik hoca için prestij maçı da olacak.

MOURİNHO RÖVANŞ PEŞİNDE

Real Madrid'in başındayken Guardiola'lı Barcelona'ya karşı başarılı olayaman Portekizli teknik adam, Avrupa'nın en büyüğünü belirleyecek karşılaşma için şimdiden planlarını hazırlayacak gibi görünüyor.

Yazarlar