Milli Takım "Bayram havasında geçecek"

"Bayram havasında geçecek"

19.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye Basketbol Federasyonu, HDI Sigorta’nın ardından Rexona ile de sponsorluk anlaşması imzaladı. TBF Başkanı Türkoğlu organizasyonun bayram tatiline denk geleceğini belirterek, “Turnuvayı bayram havasında yaşamayı umut ediyoruz” dedi.

Bayram havasında geçecek

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ve Rexona’nın birlikte düzenlediği A Milli Basketbol Takımı ile 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası etkinlik sponsorluğu basın toplantısı yapıldı.

Haberin Devamı

Zorlu Performans Sanatlar Merkezi’nde gerçekleştirilen lansmanda, TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, Üst Yöneticisi Ömer Onan, yönetim kurulu üyesi Hüseyin Beşok, TBF Menajerleri Haluk Yıldırım ve Kerem Tunçeri, A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ufuk Sarıca, oyuncular Sinan Güler, Doğuş Balbay ve Semih Erden hazır bulundu. Başkan Türkoğlu, organizasyon öncesi etkinlik alanında kurulan basketbol potasında şut atışı yaptı.

Etkinlikte konuşan Türkoğlu, Avrupa Şampiyonası’nın Türk basketbolu için çok önemli bir deneyim olacağını belirterek, “2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası’na sayılı günler kala Türk Milli Takımı’na destek verecek markaları sizlere anons etmekten mutluluk duyuyoruz. Başarı geldiğinde mutlu olup, milletçe kenetleniyoruz. İnanın büyük kurumlarla iş birliği maddi bir anlaşmadan daha fazlasıdır. Sponsorlar bize reklam filmleriyle, markalarıyla büyük güç katıyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

TBF Başkanı şöyle devam etti: “Şampiyona bayram tatiline denk gelecek. Organizasyonu bayram havasında yaşamayı umut ediyoruz. Tüm basketbolseverleri şampiyonayı izlemeye davet ediyorum.”

Bayram havasında geçecek