Trabzonspor "Bedeli ağır oldu"

"Bedeli ağır oldu"

23.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, transferde hiçbir zaman acele etmeyeceklerinin altını çizdi, “Kulübümüz daha önce bu hatayı yaptı ve çok çekti. Bedelini de ağır ödedi. Biz bunu yapamayız” dedi.

Bedeli ağır oldu

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, taraftarın endişe etmemesini istedi, “Ayakları üzerinde daha sağlam duran bir kulüp olma yolunda ilerliyoruz” dedi. Başkan Usta, kulüp dergisinde yer alan yazısında, geleceğin Trabzonspor’unu planladıklarının altını çizdi.

Haberin Devamı

Kulübün yeniden doğduğunu ifade eden Usta, şöyle devam etti: “Kulübümüzü zor durumundan kurtarmak için çalışıyoruz. İlk hedefimiz ekonomik sürdürülebilirlik. Bu kapsamda QNB ile forma göğüs sponsorluğu anlaşması imzaladık. Yakın zamanda başka sponsorlarımızla da masaya oturacağız. Ekonomik anlamda attığımız adımlar hem taraftar, hem güç, hem de UEFA açısından çok önemli.”

Özellikle son yıllarda kulübün ekonomik ve sportif anlamda kötü yönetildiğini dile getiren Başkan Usta, “Göreve geldiğimizden bu yana bilhassa aldığımız ekonomik tedbirler yeniden ayağa kalkma adına önemlidir. Her Trabzonsporlu şundan emin olmalıdır ki Trabzonspor artık rasyonel biçimde gerçek anlamda bir şirket gibi yönetilmektedir” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Transferlerde aceleci davranmadıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Usta, “Kulübümüz aceleci davrandığı transferlerden geçmişte çok çekti. Bedelini de çok ağır ödedi. Biz bunu yapamayız. Unutmayalım, bugünden sonra taraftarlarımızın kulübe verdiği ekonomik destek asla boşa harcanmayacak ve yeniden büyük Trabzonspor’un inşası adına kullanılacaktır” diye konuştu.

Hedef 26 bin kombine

Akyazı Stadı’nın loca ve kombine satışlarına bu hafta başlamayı planlayan Trabzonspor Yönetimi, 26 bin kombine satmayı hedefliyor. Yeni sezonda kulübün gelirlerini artırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiren bordo-mavililer, TS Club ürünlerinin yanı sıra loca ve kombine satışlarından da önemli bir katkı sağmayı istiyor. Genel Sekreter Gençağa Meriç, bu hafta içerisinde satışlar için harekete geçeceklerini söyledi.

Konserler iptal

Trabzonspor Kulübü, yarın düzenlenmesi planlanan Hüseyin Avni Aker Stadı’na veda organizasyonun konser bölümünün iptal edildiğini açıkladı. Bordo-mavili kulübe ait twitter hesabından yapılan açıklamada, “Avni Aker’e veda organizasyonumuzun konser bölümü Gaziantep’teki terör saldırısı nedeniyle iptal edilmiştir” denildi. Gecede kulüp tarihinde önemli yeri olan yerli ve yabancı oyuncuların bulunduğu efsanelerle, bordo-mavili takım hazırlık maçı oynayacak.

Yazarlar