ING Basketbol Süper Ligi Beko Basketbol Ligi'nde final heyecanı başlıyor

Beko Basketbol Ligi'nde final heyecanı başlıyor

04.06.2013 - 12:13 | Son Güncellenme:

Galatasaray Medical Park ile Banvit arasındaki play-off final serisinin ilk maçı yarın İstanbul'da oynanacak

Beko Basketbol Liginde final heyecanı başlıyor

Beko Basketbol Ligi'nde final serisi heyecanı yarın başlıyor.

Haberin Devamı

Galatasaray Medical Park ile Banvit arasındaki play-off final serisinin ilk maçı yarın Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. Final serisinin ilk maçı saat 20.30'da başlayacak.

Ligde normal sezonu 27 galibiyet, 3 yenilgiyle lider tamamlayan Galatasaray Medical Park, ilk turda Tofaş'ı 2-0, yarı finalde de karşılaştığı Pınar Karşıyaka'yı 3-0 ile geçerek adını finale yazdırdı.

Normal sezonu 25 galibiyet ve 5 yenilgiyle üçüncü sırada bitiren Banvit ise ilk turda Beşiktaş'ı 2-0, yarı finalde de Anadolu Efes’i 3-1 ile saf dışı bıraktı.

Galatasaray Medical Park, ligdeki son yenilgisini yarınki rakibi Banvit'ten aldı. Beko Basketbol Ligi'nin 13. haftasında Bandırma'da oynanan maçta ev sahibi ekibe 74-67 yenilen sarı-kırmızılılar, daha sonra 22 maç üst üste kazanarak finale yükseldi. İki takım arasında Türkiye Kupası'nda oynanan yarı final maçında ise Galatasaray Medical Park, uzatmada 81-68 galip geldi. Beko Basketbol Ligi'nin 28. haftasında İstanbul'da oynanan karşılaşmadan da Galatasaray Medical Park, sahadan 83-75 galip ayrıldı.