Trabzonspor ‘Belge ile gelsinler’

‘Belge ile gelsinler’

20.06.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, Zokora için Al Hilal takımından resmi teklif almadıklarını söyledi, “Sözle oyuncu vermeyiz. Yazılı belge gelsin” dedi

‘Belge ile gelsinler’

Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, Al Hilal takımına transferi gündemde olan Zokora için, “Sözle futbolcu vermeyiz. İsteyen varsa yazılı belge getirsin” dedi.
Yönetimden alacaklarının ödenmesini isteyen Fildişi Sahilli futbolcu Didier Zokora, bir taraftan da Suudi Arabistan’ın Al Hilal takımı ile görüşmeleri sürüyor. Bordo-mavili takımdan yılda 1.6 milyon euro kazanan tecrübeli oyuncunun, Al Hilal takımı ile daha fazlası için el sıkıştığı, bu yüzden kulüpten bonservisinde kolaylık sağlamasını istediği öğrenildi.
Trabzonspor’un ise hem yeni uygulamaya giren yabancı kontenjanı, hem de yıllık ücreti nedeniyle Zokora’yı göndermeyi düşündüğü belirtildi. Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman ise, “Sözle gelen hiçbir teklife futbolcu vermeyiz. Eğer oyuncularımızı isteyen varsa bize yazılı belge getirsin. Gereken cevabı anında veririz” diye konuştu.
Öte yandan Teknik Direktör Mustafa Akçay’ın kadrodaki şişkinlik nedeniyle 1461 Trabzon’dan sadece Fatih, Abdülkadir, Caner ve Yusuf’u Davraz kampına götüreceği öğrenildi.