Galatasaray Belhanda depremi!

Belhanda depremi!

20.11.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cezalar ve sakatlardan kadro bile kuramayan Galatasaray'a bir darbe de Faslı futbolcudan geldi.

Belhanda depremi

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Kamerun ile oynanan milli maçta sakatlanan sarı-kırmızılı oyuncunun 6 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Ligin ilk yarısını kapatan futbolcunun sağ üst arka adale grubunda ileri düzeyde kanama ve yırtık tespit edildi.
Galatasaray arka arkaya aldığı kötü haberlerden kafasını kaldıramıyor. Sarı-kırmızılılarda ilgin ilk devresini kapatan futbolcular kervanına Belhanda da katıldı.
Milli maç arasında Florya’da U21 ile yapılan antrenman maçında sakatlanan Sinan Gümüş’ün ilk yarıyı kapatmasıyla sarsılan Cim-Bom’a, şimdi de Belhanda’dan kötü haber geldi. Fas’ın Kamerun ile oynadığı maçta sakatlık yaşayan oyuncunun durumunun oldukça kötü olduğu ifade edildi. Sağ üst arka adale grubunda ileri düzeyde kanama ve yırtık tespit edilen Belhanda’nın tedavisinin 6 hafta süreceği açıklandı.
Ryan Donk, Badou Ndiaye ve Garry Rodrigues’ten cezalar nedeniyle yararlanamayan Cim-Bom’da Belhanda’nın da eksikliği ile kadro zaafiyeti iyice üst düzeye çıktı. Serdar Aziz’in durumu ise sanıldığı gibi kötü çıkmadı. İsveç ile oynanan milli maç öncesi ısınırken kasığında zorlanma hisseden Serdar’ın tedavisine başlarken, son durumunun perşembe günü yapılacak son kontrollerden sonra netleşeceği belirtildi. Ancak başarılı stoperin büyük ihtimalle Konya maçında oynayabileceği öğrenildi.
Kendileri için hazırlanan özel program dahilinde takım antrenörleri eşliğinde bireysel çalışmalar yapan Eren ve Nagatomo’nun da yine cuma günkü Atiker Konyaspor maçına kadar hazır olacakları bildirildi.

Yazarlar