Galatasaray Belki çoktan ayrılmıştır!

Belki çoktan ayrılmıştır!

24.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın Türk Telekom Arena’da Trabzonspor’a 3-0 yenildiği maçta, Cesare Prandelli’nin taraftarlar tarafından istifaya davet edilmesi ülkesi İtalya’da da geniş yankı buldu.

Belki çoktan ayrılmıştır

Galatasaray’ın Türk Telekom Arena’da Trabzonspor’a 3-0 yenildiği maçta, Cesare Prandelli’nin taraftarlar tarafından istifaya davet edilmesi ülkesi İtalya’da da geniş yankı buldu.

Haberin Devamı

Calcio Estero internet sitesi, “Taraftarlar Prandelli’nin kellesini istiyor” başlığıyla verdiği haberinde, Galatasaraylılar’ın kötü gidişattan İtalyan çalıştırıcıyı sorumlu tutuklarına değinildi: “Prandelli’nin Galatasaray macerası oldukça zor ilerliyor. Taraftar gidişattan memnun değil, başkan değişti, Prandelli kâbus gibi bir sezon geçiriyor. 2015’te hâlâ takımın başında olup olmayacağını kim bilebilir.”

‘İstifaya davet edildi’

Goal Com İtalia’da, “Galatasaray sahasında rezil oldu. Prandelli kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı” başlığını kullandı. Taraftarların deneyimli çalıştırıcıyı istifaya davet ettiği belirtilirken, Cesare Prandelli’nin sarı-kırmızılıların başındaki görevi için saatleri kalmış olabileceği değerlendirmesinde bulunuldu, “Prandelli belki de çoktan İstanbul’dan ayrılmıştır” ifadesi kullanıldı.

Haberin Devamı

Calcio News, “Taraftarlar Prandelli’ye öfkeli” başlığıyla verdiği haberinde, 2014 Dünya Kupası’nda İtalya Milli Takımı’nın başındaki hayal kırıklığının ardından deneyimli teknik adamın görevi bıraktığına dikkat çekilirken, yakın bir zamanda bunun Türkiye’de de gerçekleşebileceği ve Prandelli’nin istifasını sunabileceği değerlendirmesinde bulunuldu.

Prandelli gitti mi

Sarı-kırmızılı taraftar, istifasını istedikleri Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli için internet sitesi açtı, mesaj yolladı. Alınan başarısız sonuçların ardından İtalyan teknik adamın istifasını isteyen Galatasaraylılar, ‘prandelligittimi.com’ adında bir internet sitesi açtı. Sitede “Hayır, henüz gitmedi. Biz de bekliyoruz!” yazısının yer alması da dikkat çekti.