Fransa Ligue 1 ‘Ben bir mucizeyim!’

‘Ben bir mucizeyim!’

16.03.2013 - 18:46 | Son Güncellenme:

Fransa Amatör kümeden bugünlere geldiğini söyleyen Galatasaraylı Dany, “Zor günler geçirdim ama yola devam ettim. Şimdi buradayım, Real Madrid’in karşısına çıkmaya hazırım” dedi

‘Ben bir mucizeyim’

ONUR DİNÇER / SKORER

Haberin Devamı

Galatasaray’ın Kamerunlu futbolcusu Dany Nounkeu, Fransız basınına ilginç açıklamalar yaptı. Kendisinden Real Madrid eşleşmesi ile ilgili görüş alınan 26 yaşındaki futbolcu, Le 10Sport internet sitesine futbolculuk kariyerini anlattı, “Ben bir mucizeyim” dedi. Sarı kırmızılı futbolcu, “Evet Real Madrid ile eşleştik. Çeyrek finale geldiğinizde bu seviyede takımlarla karşılaşmanız çok doğaldır. Schalke maçında iyi mücadele ederek zorlukların üstesinden gelebildiğimizi kanıtladık. Kesinlikle şansın yardımı ile kazanmadık” dedi.
Dany şöyle devam etti: “Ben bugünlere gelmek için çok çalıştım. Oldukça zor zamanlar geçirdim. Kendimi Fransa Amatör Küme’de oynarken buldum ve geleceğimle ilgili büyük endişelere sürüklendim. O günleri çok iyi hatırlıyorum. Sonrasında yola devam ettim. Pau ve Toulouse’da oynadım. Ve işte şimdi buradayım: Real Madrid’in karşısına çıkmaya hazırım. Ben tam bir futbol mucizesiyim!”