Fenerbahçe 'Ben olsam Van Persie'yi alırım'

'Ben olsam Van Persie'yi alırım'

13.10.2017 - 07:31 | Son Güncellenme:

Feyenoord'un efsane isimlerinden Ben Wijntekers, Robin van Persie'nin sakat olmaması durumunda Feyenoord için iyi bir tercih olduğunu ifade etti. Ayrıca yıldız oyuncunun İstanbul'daki evini boşalttığı öğrenildi.

Ben olsam Van Persieyi alırım

Feyenoord'un efsane isimlerinden Ben Wijnstekers, Robin van Persie'nin Feyenoord'a uygun olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Hollanda basınına röportaj veren Wijntekers, " Ben olsam van Persie'yi alırım. Hala belli bir kaliteye sahip. Ancak onun sakatlık durumunu bilemeyiz. İyileşecek durumdaysa, takıma ve gençlere katkı sağlayabilir. Jorgensen ile birlikte oynayabilirler. Ama sakat bir Van Persie'ye sahipseniz bu hiçbir şeye sahip değilsiniz demektir" yorumunda bulundu.

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, transfer döneminde adı sık sık Feyenoord ile anılan Robin van Persie hakkında, "Feyenoord'un hocası van Persie'yi istiyormuş. Maaşını ve bonservisini ödeyebiliyorlarsa sorun yok" ifadelerini kullanmıştı.

Evini boşaltıyor

O Fenerbahçe'de performansıyla hayal kırıklığı yaşatan Robin van Persie ile devre arasında kesinlikle yollar ayrılıyor. Tecrübeli golcünün de artık kafasında Fenerbahçe'yi bitirdiği ve İstanbul'daki evini boşaltmaya başladığı belirtildi. HollandalI golcünün. eşyaları için de kargo şirketiyle anlaştığı ve birkaç hafta içerisinde evini toplamaya başlayacağı öğrenildi.
Hollanda'ya dönmek isteyen van Persie. eski kulübü Feyenoord ile de her konuda anlaştı. HollandalI yıldızın menajeri de Fenerbahçe ile ayrılık şartları konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Van Persie'nin, milli maçlar nedeniyle sarı-lacivertli takımın verdiği iki günlük izinde de Hollanda'ya giderek Feyenoord temsilcileriyle görüşerek son detayları konuştuğu da öğrenildi. (Fotomaç/Yeni Şafak)

Yazarlar