Futbol Benfica Napoli maçı ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?

Benfica Napoli maçı ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?

06.12.2016 - 16:32 | Son Güncellenme:

Benfica Napoli maçı için nefesler tutuldu. Temsilcimiz Beşiktaş'ın grubundaki rakipleri Benfica ve Napoli bugün karşı karşıya geliyor. İki ekip arasında oynanacak maçta çıkacak sonuç Beşiktaş'ın gruptaki kaderini etkileyecek. Kazanan takım grup lideri olarak yoluna devam edecek. Peki Benfica Napoli maçı ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?

Benfica Napoli maçı ne zaman hangi kanalda yayınlanacak

Benfica Napoli maçı bu akşam nefes kesecek. Benfica Napoli arasında oynanacak maçta iki taraftan birinin galip gelmesi durumunda temsilcimiz Beşiktaş’ın kesin olarak kazanması gerek. Aksi takdirde Beşiktaş’ın berabere kalması durumunda Benfica’nın maçı kazanması şart.

Haberin Devamı

Benfica Napoli saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu akşam saat 22.45'de başlayacak Benfica Napoli mücadelesi Tivibu Spor 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Bu sezon Portekiz Ligi'nde 12 hafta sonunda lider durumda bulunan Benfica ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta Maritimo deplasmanında aldı. Benfica Lig'de bu sezon oynadığı 5 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. 4 galibiyet alırken 1 kez berabere kaldı. Şampiyonlar Ligi'nde 6. maç öncesi 8 puanla ikinci sırada bulanan Portekiz ekibi sadece deplasmanda Napoli'ye yenildi. Benfica oynadığı 5 maçta 2 galibiyet 2 de beraberlik aldı. Rui Vitoria'nın öğrencileri son maçında ise temsilcimiz Beşiktaş ile 3-3 berabere kalmıştı.

Benfica: Garcia’nın sakatlığı hafif oynayıp oynamayacağı maç saatinde belirli olacak. Horta ise kesin olarak bu karşılaşmada yer alamayacak.

Haberin Devamı

Napoli: Milik, çapraz bağlarından yaşadığı sakatlıktan dolayı takımını bu maçta yalnız bırakacak.

Geçtiğimiz Cuma günü Inter'i ligde 3-0 mağlup ederek Benfica maçına moralli çıkacak Napoli İtalya Serie A'da 15 hafta sonunda topladığı 28 puanla 4. sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda ilk iki maçını kazanan Napoli gruptaki tek mağlubiyetini sahasında Beşiktaş'a karşı almıştı. Napoli devler ligindeki son iki maçta ise sırasıyla Beşiktaş ve Dynamo Kiev ile berabere kalmıştı.