Euro2016 "Benim haşin çingenem!"

"Benim haşin çingenem!"

27.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Portekiz kaptanı Cristiano Ronaldo, Hırvatistan maçının ardından instagram hesabından Ricardo Quaresma ile ilgili bir paylaşım yaptı.

Benim haşin çingenem

Portekiz kaptanı Cristiano Ronaldo, Hırvatistan maçının ardından instagram hesabından yaptığı paylaşımda Ricardo Quaresma’ya hitaben, “Büyük zafer. Benim haşin çingenemin golüyle yolumuza devam ediyoruz” diye yazdı. Quaresma maçın 117. dakikasında Ronaldo’nun kaleciden dönen şutunda boşta kalan topu kafasıyla ağlara yollamıştı.

Haberin Devamı

Türkiye’nin intikamını aldı!

Alman ZDF kanalına EURO 2016 maçlarını yorumlayan Oliver Kahn, Ricardo Quaresma’nın Hırvatistan’a attığı gole farklı bir pencereden baktı. Efsane kaleci, Quaresma’nın kaydettiği golle Portekiz’i çeyrek finale taşırken, şu anda forma giydiği Türkiye’ye buruk bir sevinç yaşattığını ifade etti. Kahn, “Ricardo Quaresma’nın attığı gol çok anlamlıydı. Quaresma aynı zamanda Hırvatistan’tan Türkiye’nin intikamını aldı” dedi.

Manşetlere çıktı

Ricardo Quaresma, Hırvatistan maçının ardından ülkesinde adeta kahraman ilan edildi. Uzatmalarda attığı altın değerinde golle Portekiz’i çeyrek finale taşıyan yıldız futbolcu gazete manşetlerini kapladı. Ojogo, “Tam zamanında Quaresma”, Abola,”Portekiz’i çeyrek finale Quaresma taşıdı”, Journal De Noticias “Quaresma zamanı” başlıklarını kullandı.

Haberin Devamı

‘Sahada konuşurum’

Quaresma maçtan sonra iddialı ifadeler kullandı. Hırvat futbolculara sert göndermelerde bulunan Portekizli yıldız, “Ben sadece sahada konuşurum. Hırvat oyuncular çok konuşuyordu. Bu kadar çok konuşmaya gerek yok. Sahada futbol oynanır, konuşulmaz” dedi.