Futbol (Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe) Derbide görülmemiş olay!

(Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe) Derbide görülmemiş olay!

20.04.2014 - 21:55 | Son Güncellenme:

Karşılaşmanın son dakikalarında bir pozisyonun ardından oyunu durduran hakem Halis Özkahya, topu Beşiktaş'a verdi. Siyah beyazlı savunma oyuncusu Dany, topu önce sektirdi, ardından kafa pasıyla topu kaleci Tolga Zengin'e gönderdi. (Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe) Derbide görülmemiş olay

(Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe) Derbide görülmemiş olay

Karşılaşmanın son dakikalarında bir pozisyonun ardından oyunu durduran hakem Halis Özkahya, topu Beşiktaş'a verdi. Siyah beyazlı savunma oyuncusu Dany, topu önce sektirdi, ardından kafa pasıyla topu kaleci Tolga Zengin'e gönderdi. (Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe) Derbide görülmemiş olay

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında bugün oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde ilginç bir pozisyon yaşandı.

Bunun üzerine hakem Özkahya, Dany'e sarı kart göstererek, Fenerbahçe'ye çift vuruş verdi. Fenerbahçeli futbolcular da aralarında karar alarak, topu doğrudan oyun dışına gönderdi. Beşiktaş taraftarı da Fenerbahçeli futbolcuların bu hareketini alkışladı.

MAÇIN GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BİLİC SOYUNMA ODASINA GİTTİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe derbisinin ardından sarı-lacivertli takımın soyunma odasına gitti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Fenerbahçe ile oynadıkları derbi karşılaşmasının bitiminde sarı-lacivertli takımın soyunma odasına gitti.

Hırvat teknik adam, 1-1 berabere biten Fenerbahçe derbisinin ardından rakiplerinin soyunma odasına giderek sarı-lacivertli futbolcular ve teknik heyetle görüştü.

Maçın ardından rakiplerine başarılar dileyen Bilic, Ersun Yanal ve Caner Erkin ilekısa bir görüşme yaptı.

Bilic ayrıca maçın son bölümlerinde Fenerbahçe'nin kazandığı serbest vuruşta topu dışarı atan Caner Erkin'i tebrik etti.

Haberin Devamı

Beşiktaş Fener maçı sonucu burda. Spor Toto Süper Lig’de sezonun son derbisi sona erdi. Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki dev derbide F.Bahçe’yi konuk etti. Beşiktaş Fener maçı golleri ve özeti burda. İki ezeli rakip ilk defa Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya geldi. Beşiktaş Fener maçı özet ve golleri izle - BJK FB Geniş özeti Video ve tüm ayrıntılar skorer.milliyet.com.tr'de

Spor Toto Süper Lig'de seoznun son derbisi nefes kesti. Şampiyonluğunu garantilemek isteyen Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a konuk olduğu karşılaşma karşılıklı gollerle 1-1 sona ererken, sarı lacivertliler, şampiyonluk turunu önümüzdeki haftaya bıraktı. Beşiktaş ise Galatasaray'ın 2 puan önünde 2. sıradaki yerini korudu.

Mücadele her iki takımın da karşılıklı ataklarıyla başladı. İlk dakikalarda sahada gergin anlar yaşandı. Jermaine Jones'un Emre Belözoğlu'na yaptığı müdahale sonrası ortam gerildi. Pozisyonun ardından hakeme itirazlarda bulunan Emre, sarı kart gördü.

SOW PERDEYİ AÇTI

Fenerbahçeli Moussa Sow, 25. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Senegalli golcü, sol kanattan hızlı bir bindirme yaparak Tolga'nın sağından topu ağlarla buluşturdu. Dakikalar 44'ü gösterdiğinde Veli Kavlak, uzaktan sert bir şut çekti. Direkten dönen topu Ramon Motta tamamladı ve takımına eşitliği getiren golü kaydetti: 1-1.

Mücadelenin ilk yarısı bu golle kapantı. Takımlar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

BEŞİKTAŞ 9 KİŞİ TAMAMLADI

Beşiktaş, 58. dakikada 10 kişi kaldı. Karşılaşmanın 44. dakikasında Beşiktaş'ın tek golünü kaydeden Ramon Motta, Emenike'ye yaptığı müdahale sonrası sarı kart gördü. Daha önce de bir sarı kartı bulunan Brezilyalı futbolcu oyun dışı kaldı. Son saniyelerde İsmail Köybaşı da ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı.

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı. 90 dakika sonunda her iki taraf da sahadan bir puanla ayrıldı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ VİDEOLU İZLE

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

BEŞİKTAŞ: 1 FENERBAHÇE: 1

VE BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE DERBİSİ 1-1 SONA ERDİ.
90+3. dakika: Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı.
90+2. dakika: Beşiktaş'ta İsmail, top kaybı yapınca ceza alanına çok yakın bir noktada araya giren Gökhan Gönül'ü çekti ve yere indirdi. İsmail, önce ikinci sarı ve kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı.
90. dakika: Maçın sonuna 3 dakika ilave edildi.
85. dakika: Fenerbahçe'de Raul Meireles'in yerine Mehmet Topuz oyunda. Beşiktaş'ta ise Oğuzhan Özyakup'un yerine Uğur Boral oyunda.
84. dakika: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
82. dakika: Beşiktaş ikinci gole çok yaklaştı. Jones'un pasında sağ çaprazdan ceza alanına giren Mustafa dar açıdan karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı ama Volkan topu zor da olsa kornere çeldi.
81. dakika: Fenerbahçe atağında Jones, son çizgi yakınlarında Alves'in müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
80. dakika: Fenerbahçe atağında topla buluşan Mehmet Topal'ın ceza alanı dışından kaleye gönderdiği top az farkla dışarıya gitti.
78. dakika: Fenerbahçe rakip yarı alandan sağ kanatta serbest vuruş kullandı. Caner'in ortasında Alves'in kafa vuruşu Tolga'da kaldı.
76. dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı.
75. dakika: Beşiktaş çok baskılı geldi. Sol kanatta İsmail, rakiplerinden bir bir sıyrılıp ceza alanına girdi ve ortasını yaptı. Seken topa Atiba'nın şutu savunmaya çarpıp kornere gitti.
74. dakika: Aynı kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunda ceza alanı ön bölümünde topla buluşan Alper'in şutu üstten dışarıya gitti.
72. dakika: Fenerbahçe atağında Alper, ceza alanına girdi ve pasını Sow'a verdi ama araya giren Veli, topu kornere gönderdi.
70. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Caner'in pasında Meireles'in kaleye şutu farklı bir şekilde dışarıya gitti.
67. dakika: Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında ceza alanına çok yakın bir noktada Gökhan Gönül, Jones'un müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
64. dakika: Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Alper, ceza alanına girdi ama Dany'den sıyrılmak isterken faul yaptı.
63. dakika: Beşiktaş atağında Olcay, Alper'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
62. dakika: Beşiktaş yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Veli, rakibine sert bir faul yaptı ve sarı kart gördü.
61. dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Kadlec'in kafa vuruşu üstten dışarıya gitti.
60. dakika: Fenerbahçe atağında Gökhan'ın ceza alanına ortasında Atiba topu kornere gönderdi.
58. dakika: Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada Alves, kafa topu mücadelesinde Almeida'ya faul yaptı.
57. dakika: Bir başka Fenerbahçe atağında savunma arkasını koşu yapan Emenike'yi çeken Motta, önce ikinci sarı kart ve ardından kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
56. dakika: Fenerbahçe atağında Caner'in ortasında herkesi aşan top dışarıya gitti.
55. dakika: Beşiktaş, rakip yarı alandan serbest vuruş kullandı. Oğuzhan'ın ceza alanına ortasında herkesi aşan top dışarıya çıktı.
54. dakika: Sarı lacivertliler rakip yarı alandan sol kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Mehmet Topal kale sahası içinde müsait durumda topa istediği gibi vuramadı.
53. dakika: Fenerbahçe yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Alper, Oğuzhan'a faul yaptı. Hakem, Alper'i uyardı.
52. dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunmanın karşıladığı topa Jones dokundu ama Volkan topun kontrolnü sağladı.
51. dakika: Beşiktaş karşı atağında ceza alanı dışında topla buluşan Almeida'nın şutu Kadlec'e çarpan top kornere gitti.
50. dakika: Bu kez Fenerbahçe çok etkili geldi. Alper'in pasında savunma arkasına koşu yapan Kuyt, ayağı da kayınca iki savunma arasından çıkamadı.
49. dakika: Beşiktaş ikinci gole çok yaklaştı. Oğuzhan'ın harika ara pasında Olcay ceza alanına kadar gitti ama topa vurmak isterken diğer ayağıyla topa dokununca vuruşunu yapamadı.
48. dakika: Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Oğuzhan sol çaprazdan ceza alanına kadar gitti ama pasında araya savunma girdi.
47. dakika: Fenerbahçe ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Emre Belözoğlu'nun yerine Alper Potuk oyunda.
46. dakika: Derbide ikinci yarı Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başladı.
Fenerbahçe, 24. dakikada Moussa Sow'un golüyle 1-0 öne geçerken Beşiktaş, 44. dakikada Ramon Motta'nın golüyle skoru eşitledi.
Beşiktaş - Fenerbahçe mücadelesinin ilk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.
İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.
45. dakika: İlk yarının sonuna 3 dakika ilave edildi.
43. dakika: GOL! Ramon Motta. Rakip ceza alanı dışında topla buluşan Veli'nin uzak mesafeden şutunda top sol direkten döndü ve ardından sol çaprazda bulunan Motta, direkten dönen topa çok sert vurdu ve topu ağlara gönderdi.
42. dakika: Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Gökhan topu ceza alanına gönderdi ama savunma topu karşıladı.
41. dakika: Emre'nin saha içi tedavisi bitti ve şu anda sahanın kenarına ilerliyor. İlk yarıda artık son 5 dakika.
40. dakika: Orta yuvarlak içinde gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Veli, Emre'ye faul yaptı. Emre bir sakatlık geçirdi.
40. dakika: Orta yuvarlak içinde gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Veli, Emre'ye faul yaptı. Emre bir sakatlık geçirdi.
38. dakika: Beşiktaş atağında Gökhan Töre iki rakibine rağmen son çizgi yakınlarına kadar inip ortasını yaptı ama savunma topu karşıladı.
37. dakika: Beşiktaş atağında sağ kanattan ceza alanına yapılan ortada Oğuzhan, topu kontrol edip ceza alanı dışındaki Jones'a attı ama Jones'un şutu farklı şekilde dışarıya gitti.
35. dakika: Fenerbahçe atağında ceza alanına koşu yapan Motta'ya atılan pasta Alves topu taca gönderdi. Aynı zamanda Motta da Alves'e faul yaptı.
33. dakika: Beşiktaş çok etkili geldi. Sağ kanattan ceza alanına yapılan ortada kafalardan seken topa Motta gelişine çok sert vurdu ama top direğin hemen yanından dışarıya gitti.
31. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Caner'in doğrudan kaleye gönderdiği topu Tolga çıkardı ama dönen topa hareketlenen Emenike için ofsayt bayrağı kalktı.
29. dakika: Fenerbahçe kontra atağında Mehmet Topal kendi yarı alanından aldığı topla bir anda rakip yarı alana geçti ama Motta'nın müdahalesiyle yerde kaldı ve Motta sarı kart gördü.
27. dakika: Beşiktaş istediği oyunu bir türlü ortaya koyamıyor. Almeida ileride biraz yalnız kalmış durumda.
25. dakika: Siyah beyazlılar rakip yarı alandan serbest vuruş kullandı. Paslaşılarak kullanılan serbest vuruşun ardından top kaleci Tolga'ya kadar geldi.
24. dakika: GOL! Moussa Sow. Rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Kuyt'ın ara pasına sol çaprazdan hareketlenen Sow, topu alıp ceza alanına girdi ve dar açıdan karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi.
22. dakika: Mücadele yavaş yavaş tempo kazanmaya başladı. Beşiktaş sağ kanattan bir köşe vuruşu daha kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Volkan çıkıp topun sahibi oldu.
21. dakika: Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı.
20. dakika: Bu kez sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı. Fenerbahçe son bölümde daha etkili olan taraf.
18. dakika: Bu kez sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı. Fenerbahçe son bölümde daha etkili olan taraf.
17. dakika: Sarı lacivertliler sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Savunmanın karşıladığı topu Gökhan kontrol etti ve bir orta daha yaptı ama top yine savunmadan sekip kornere gitti.
16. dakika: Emre bu pozisyonun korner bekledi ve itiraz edince sarı kart gördü.
15. dakika: Fenerbahçe atağında Emre'in ceza alanı dışından sert şutu yandan dışarıya gitti.
14. dakika: Fenerbahçe atağında Emre'nin pasında topla buluşan Mehmet Topal'ın ceza alanı dışından sert şutu yandan farklı şekilde dışarıya gitti.
12. dakika: Kullanılan serbest vuruşun ardından Beşiktaşlı oyuncular topu kaptığı gibi rakip savunma arkasına koşu yapan Almeida'ya yüksek bir top gönderdi ve Almeida topu alıp ceza alanına girdi ama karşı karşıya pozisyonda vuruşu yandan dışarıya gitti.
11. dakika: Fenerbahçe atağında rakip yarı alanda topla buluşan Meireles, Olcay'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
10. dakika: Fenerbahçe yarı alanında topu kaptıran Jones, ardından Mehmet Topal'a sert bir faul yaptı ve Jones sarı kart gördü.
8. dakika: Bu kez sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı.
7. dakika: Paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından ceza alanı ön bölümünde topla buluşan Gökhan'ın sert şutu savunmadan sekip kornere gitti.
5. dakika: Fenerbahçe karşı atağında rakip yarı alanda topla buluşan Emre'nin sol kanattan ceza alanına hareketlenen Sow'a pasında Sow için ofsayt bayrağı kalktı.
3. dakika: Beşiktaş atağında Jones'un rakip ceza alanına uzun gönderdiği top kaleci Volkan'a kadar geldi.
2. dakika: İlk atak Fenerbahçe'den geldi. Sağ kanatta son çizgiden Kuyt topu içeri çevirdi ama top Sow'u aştı.
1. dakika: Dev derbi Beşiktaşlı oyuncuların vuruşuyla başladı.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstiklal Marşı'mız...

DEV MAÇIN 11'LERİ

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ: Tolga, Atiba, Pedro Franco, Dany, Motta, Veli, Jones, Olcay, Oğuzhan, Gökhan, Almeida.

Haberin Devamı

F.BAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Kadlec, Alves, Caner, Mehmet Topal, Meireles, Emre, Kuyt, Sow, Emenike.

STAT: Olimpiyat Stadı

SAAT:19:00,

HAKEM: Halis Özkahya