Beşiktaş Beşiktaş, Banega'nın peşinde

Beşiktaş, Banega'nın peşinde

21.06.2014 - 12:18 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Valencia'nın Arjantinli yıldızı Banega ile görüşmeler yaptığı iddia edildi.

Beşiktaş, Baneganın peşinde

Valencia'nın bu yıl kadrosunda görmek istemediği ve transfer listesine koyduğu Banega'ya Beşiktaş'ın da talip olduğu ileri sürüldü. Orta sahanın göbeğinde ofansif ve defansif özelliklere sahip Arjantinli yıldızın İspanyol kulübü ile ilişkilerini kestiği ve gelen tekliflere sıcak baktığı belirtiliyor. Marsilya'nın da gündeminde olan Banega'nın Fransa'da futbol oynamak istememesinden dolayı bu transferin bir türlü gerçekleşemediğine dikkat çekiliyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Lanzini için kulübü River Plate'in bonservis bedelini yükseltmesi sorun yaratığı ve siyah-beyazlı kulübün yeni arayışlara gittiği belirtiliyor. Banega için 10 milyon euronun altında bir rakam için anlaşma yolları arayan Beşiktaş'ın Valencia kulübünden cevap beklediği de gelen haberler arasında.

Marca Gazetesi, geçtiğimiz yıl Valencia'nın bu oyuncu için 13 milyon euroluk bir transfer bedeli belirlediğini ancak geçirdiği kötü bir sezonun ardından bu oyuncuyu 10 milyon euronun altında bir rakama satmaya çalıştığını yazdı.

Yazarlar