Beşiktaş Beşiktaş Belçika'da!

Beşiktaş Belçika'da!

11.03.2015 - 10:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi üçüncü turunda Club Brugge ile yapacağı maç için Belçika'ya geldi

Beşiktaş Belçikada

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında yarın Club Brugge ile karşılaşacak Beşiktaş, bugün Belçika'ya geldi.
Oostende-Brugge Havaalanı'na bugün öğle saatlerinde THY'ye ait özel uçakla gelen Beşiktaş kafilesini, bir grup siyah beyazlı taraftar karşıladı. Beşiktaş takımı, buradan karayoluyla maçın oynanacağı Brugge kentine hareket etti.
Siyah-beyazlılar son çalışmasını TSİ 19.00'da karşılaşmanın oynanacağı Jan Breydel Stadyumu'nda yapacak. Çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü basına açık olacak. Antrenmanın yarım saat öncesinde ise teknik direktör Slaven Bilic, basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayacak.

Haberin Devamı

SOSA VE ATIBA KADRODA YOK

Sakatlıkları devam eden Jose Sosa ve Atiba, Belçika kadrosunda yer almadı. Atiba ve Sosa'nın yanı sıra tedavisi süren Sivok, Milosevic ve İsmail de Belçika'ya götürülmedi.

Beşiktaş'ın Belçika kafilesinde yer alan 20 futbolcu şöyle:

Tolga Zengin, Cenk Gönen, Enes Fidayeo, Ersan Adem Gülüm, Pedro Franco, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, Ramon Motta, Daniel Opare, Necip Uysal, Veli Kavlak, Oğuzhan Özyakup, Eslem Öztürk, Tolgay Arslan, Kerim Frei, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Cenk Tosun, Mustafa Pektemek, Demba Ba.

AHMET NUR ÇEBİ: "HER ŞEY BEYİNDE BAŞLAR BEYİNDE BİTER BİZ İYİ BİR TAKIMIZ"

Ahmet Nur Çebi, Club Brugge maçı ile ilgili olarak, "Her şey beyinde başlar, beyinde biter. Biz iyi bir takımız. Kendimize güveniyoruz. Belçika'dan iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

METE VARDAR: "MOTİVASYONUMUZ ÇOK İYİ"

Mete Vardar ise, "Gururluyuz. Bizim için ve Türk halkı için çok önemli bir maç. Motivasyonumuz çok iyi. Belçika'dan avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz. Liverpool kupanın favorisiydi, onları eledik. Brugge takımı da uzun zamandır kendi sahasında yenilmiyor. Ama biz Beşiktaş'ız ve daha iyi bir takımız. İyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum" şeklinde açıklamada bulundu.

Yazarlar