Beşiktaş Beşiktaş forvet transferinde mutlu sona çok yakın! 2 Ağustos Beşiktaş transfer haberleri

Beşiktaş forvet transferinde mutlu sona çok yakın! 2 Ağustos Beşiktaş transfer haberleri

02.08.2017 - 10:09 | Son Güncellenme:

Transferde sessizce ilerleyen Beşiktaş ikinci dünya yıldızını da kadrosuna katmak için sabırsızlanıyor. Kariyerinde Real Madrid, Manchester City, Sevilla ve son olarak Valencia gibi köklü kulüplerde forma giyen Negredo transferinin bir iki gün içerisinde netleşmesi bekleniyor. Öte yandan stoper ve kanat oyuncusu konusunda da Jermain Lens ile büyük ölçüde anlaşan Beşiktaş, Stoper konusunda ise Abdennour ve Gary Medel isimleri ile temaslarını sürdürüyor. İşte 2 Ağustos Beşiktaş transfer haberleri...

Beşiktaş forvet transferinde mutlu sona çok yakın 2 Ağustos Beşiktaş transfer haberleri

Transferde bombaları ardı ardına patlatmaya hazırlanan Beşiktaş'ta forvet transferi büyük ölçüde bitmiş durumda Menajer Ahmet Bulut ve Umut Güner ile birlikte Valencia'ya çıkarma yapan Beşiktaş büyük ölçüde bu transferi noktaladı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in istediği pivot santrafor özelllğini fazlasıyla taşıyan Alvaro Negredo, kariyerinde Sevilla, Valencia ve Real Madrid'in yanı sıra Manchester City'nin de formasını giymiş bir futbolcu olarak dikkat çekiyor. İşte 2 Ağustos Berşiktaş transfer haberleri ve gündemde öne çıkan başlıklar...

Haberin Devamı

Beşiktaş, Abdennour'a göz dikti!

İngiliz basını, Valencia'da forma giyen stoper Aymen Abdennour'u Beşiktaş'ın istediğini iddia etti.

Forvet ve stoper mevkisine takviye arayışında olan ve Valencia'nın santraforu Alvaro Negredo ile pazarlıklarını sürdüren Beşiktaş için bir iddia da İngiltere'den geldi.

İngiltere'de yayın yapan Talkspor, Premier Lig ekipleri Leicester City ve Watford'un yanı sıra Serie A'dan Inter'in takip ettiği Tunuslu stoper Aymen Abdennour ile Beşiktaş da ilgileniyor.

Beşiktaş forvet transferinde mutlu sona çok yakın 2 Ağustos Beşiktaş transfer haberleri

Habere göre 7 milyon sterlinlik bir bonservis bedeli getirmesi halinde Abdennour'un transferine onay verilecekken, Valencia'dan Negredo ile de ilgilenen Beşiktaş'ın 27 yaşındaki stoperin İngiltere veya İtalya'yı değil de Türkiye'yi seçmesi için ona dolgun bir kontrat önermeye hazırlandığını iddia etti.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı takım adına İspanya'da bulunan menajer Ahmet Bulut, bugün Valencia'da Alemany ve Negredo'nun menajeri Juanma López ile görüşmelerde bulunmuştu.

Geçen sezon Valencia forması ile 14 maça çıkabilen Abdennour, 4 sarı kart görmüştü. (Ntvspor)

Alvaro Negredo Kartal’da.

Siyah-beyazlılar 31 yaşındaki golcünün işini bitirdi. RadioEsport Valencia, Valencia’nın Genel Direktörü Alemany, Negredo’nun menajeri Lopez ve menajer Bulut’u bir arada görüntüledi. Satın alma opsiyonlu olarak kiralanacak olan Negredo, en geç yarın İstanbul’da olacak...

Beşiktaş forvet transferinde mutlu sona çok yakın 2 Ağustos Beşiktaş transfer haberleri

Kara Kartal, Alvaro Negredo transferinde mutlu sona ulaştı... Siyah-beyazlı kulübün 31 yaşındaki yıldızın transferi için süren pazarlıkları RadioEsport Valencia görüntüledi. Kısa videoda Valencia Genel Direktörü Mateu Alemany, Negredo'nun menajeri Juanma Lopez ve siyah-beyazlılar adına görüşmeleri yürüten Ahmet Bulut yer alıyor. Üçlünün başbaşa görüşmesinin olumlu geçtiği ve her konuda anlaşmaya varıldığı kaydedildi. Negredo'nun Valencia ile olan kontratı 2019 yılında sona eriyor. Siyah-beyazlılar, 7 milyon euro'nun üzerinde bonservis isteyen İspanyol kulübüyle görüşmeleri uzun süredir sürdürüyordu. Son görüşmede yıldız oyuncunun satın alma opsiyonlu kiralık olarak Beşiktaş'a gitmesi konusunda el sıkışıldı.

Haberin Devamı

PEPE BÜYÜK KOZ

Valencia'daki dünkü üçlü zirvenin ardından 'Yarasalar' lakaplı kulübün Negredo'yu Beşiktaş'a kiralamayı kabul ettiği kaydedildi. Daha önce Süper Lig'e soğuk bakan Negredo'nun da Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım ve Pepe'nin Kartal'da oynaması nedeniyle bu fikrinden çark ettiği öğrenildi. Yarın İstanbul'a gelecek olan Negredo senelik 3.4 milyon euro alacak, satın alma opsiyonu ise 7 milyon euro. Geçen yıl Middlesbrough'da kiralık oynayan Negredo, 36 maçta 9 gol attı, 4 de asist yaptı. (Fotomaç)

Beşiktaş Medel transferinde de sona yaklaşıyor

Stoper ve ön libero oynayan Şili’li yıldızı ikna eden Siyah-Beyazlılar, Inter kulübü ile pazarlıklarda mutlu sona çok yaklaştı

LYON'a satılan Marcelo'nun yerine stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş adım adım hedefe yaklaşıyor... Siyah-Beyazlılar uzun bir süre Trabzonspor'un gündeminde kalan Garry Medel'de mutlu sona ulaşmak üzere. Stoperin yanı sıra ön libero pozisyonunda da oynayan Şili'li futbolcu ile el sıkışan yönetim, Inter'le pazarlıklarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş forvet transferinde mutlu sona çok yakın 2 Ağustos Beşiktaş transfer haberleri

ARADAKİ FARK 2 MİLYON EURO

Beşiktaş'ın Medel'in bonservisi için 2.5 milyon Euro teklif ettiği, İtalyan kulübünün ise 4.5 milyon Euro istediği öğrenildi. Fakat Inter'in yıldız futbolcuyu elden çıkarmak istediği için indirime gideceği belirtiliyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in de Medel'i çok istediği yöneticilere "Hızlı ve çok güçlü. Pepe ile birlikte birbirlerini tamamlarlar. İyi bir ikili olurlar" ifadesini kullandığı öğrenildi.. (Takvim)