Türkiye Kupası BEŞIKTAŞ’IN GÖZÜ KORKTU

BEŞIKTAŞ’IN GÖZÜ KORKTU

05.12.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Siyah-beyazlıların hocası, İzmir yolculuğu öncesinde oyuncularına G.Saray'ı örnek verdi, dikkatli olmalarını istedi. Trabzon ile F.Bahçe'nin başına gelenler de Hırvat çalıştırıcının korkularının yersiz olmadığını gösterdi

BEŞIKTAŞ’IN GÖZÜ KORKTU

SERDAR?SARIDAĞ

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün Bucaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ın gözü korktu! Galatasaray’ın Gaziantep B.B. karşısında penaltılarla kazanması, Trabzonspor’un Balıkesirspor’a, Fenerbahçe'nin de Fethiyespor'a elenmesi siyah-beyazlıları tedirgin ederken, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ise özellikle Cim-Bom’u örnek gösterdi.
Bu tür kupa maçlarının motivasyonunun zor olduğunu kabul eden ve oyuncularına uyarılarda bulunan Hırvat hoca, “Karşınızdaki takımı kesinlikle küçümsemeyin. Galatasaray neredeyse turu kaybediyordu. Aynı şey bizim başımıza da gelebilir. Eğer dikkatli ve ciddiyet içerisinde oynarsak, böyle bir sürprizle karşılaşmayız. Kesinlikle Bucaspor karşısında kötü bir sürpriz görmek istemiyorum” ifadelerini kullandı. Bu konuşmanın ardından Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin elenmesi de, Hırvat teknik adamın korkularının gerçek olduğunu gösterdi.
Sakatlık ve ceza gibi etkenlerin yanı sıra, ligde Sivasspor ile önemli bir maça çıkılacak olması nedeniyle farklı bir kadro sürmek zorunda kaldığını da oyuncularına ileten Slaven Bilic, “Böylesine maçlar riskli ama bazı arkadaşlarınız için de bulunmaz bir fırsat. Ligde şans vermediğim bazı isimler bu maçta forma giyecek ve bu arkadaşların kendilerini ispatlayabileceği bir maça çıkacağız. Buca karşısındaki performans, bazı futbolcuların ligdeki şansını da etkileyecek. Beşiktaş formasını iyi temsil etmeniz gerekiyor” diye konuştu.
Kuranın çekildiği günden beri Bucaspor’u izleyen yardımcılarından aldığı taktiksel bilgileri de takımla paylaşan Bilic, bugünkü rakibin zor bir takım olduğunu da sözlerine ekledi. Rakibin etkili oyuncularının alan markajıyla etkisiz hale getirilmesini futbolcularından isteyen Hırvat hoca, topun 90 dakika boyunca rakibe bırakılmaması gerektiğini de dile getirdi.

Haberin Devamı

Sevgi seli

Beşiktaş’ı İzmir’de 150 kişilik bir taraftar grubu karşıladı. Teknik direktör Slaven Bilic’e çiçek veren siyah-beyazlılar, Hırvat çalıştırıcıyla yarıştı. Bu sırada emniyet güçleri taraftarı engellemeye çalışsa da Bilic buna karşı çıktı. Beşiktaşlı futbolcuların otobüse binmesinden önce yakılan meşalelerinin
dumanı kısa süreli etkili oldu.

Haberin Devamı

Başkan geliyor

Zorunlu engelleri bulunmadığı sürece, Beşiktaş’ın her karşılaşmasını yerinde seyretmeye çalışan Başkan Fikret Orman, bugünkü Bucaspor maçında da takımı yalnız bırakmayacak. Takımın kaldığı otel yerine başka bir otelde kalacak olan Orman, İzmir’de bazı Egeli kongre üyeleriyle de bir araya gelecek. Siyah - beyazlı kulübün başkanının yanı sıra yönetimin büyük bir çoğunluğu da Bucaspor maçı için İzmir’e gelecek.

Yazarlar