Beşiktaş Beşiktaş Medel'de mutlu sona çok yakın! 10 Ağustos Beşiktaş transfer haberleri

Beşiktaş Medel'de mutlu sona çok yakın! 10 Ağustos Beşiktaş transfer haberleri

10.08.2017 - 10:07 | Son Güncellenme:

Stoper transferi konusunda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Inter'de forma giyen Gary Medel ve kulübü ile büyük ölçüde anlaştı. Transfer komitesinin bugün yarın bu transferi noktalaması bekleniyor. Öte yandan Stoper konusunda alternatif isimlere de yönelen Beşiktaş Vida'dan da vazgeçmiyor. İşte 10 Ağustos Beşiktaş transfer haberleri ve gündemde öne çıkan başlıklar...

Beşiktaş Medelde mutlu sona çok yakın 10 Ağustos Beşiktaş transfer haberleri

Şilili Gary Medel ile büyük ölçüde anlaşan Beşiktaş kulübü Inter'ide büyük ölçüde ikna etti. Pepe'nin partneri olabilecek tecrübeli bir ismi kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı takım Medel'i kadrosuna katmak için hazırlanıyor. Transfer komitesinde sorumlu yöneticilerin sıkı süren pazarlıklar sonunda futbolcunun bonservisi için Inter'e 2 milyon Euro'luk bir ücret ödemesi bekleniyor. Öte yandan Bu yıl sonunda sözleşmesi bitecek olan Domogaj Vida için'de Beşiktaş'ın temasları sürüyor. Şenol Güneş'in ısrarla istediği isimlerden biri olan Vida'nında Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istemesi transferin en geç ara dönemde bitebileceğine işaret ediyor.

Haberin Devamı

Vida aşkı alevlendi.

Şenol Güneş, Medel’i boyu kısa diye veto edince Beşiktaş yönetimi, Vida için yeniden yeniden atağa kalktı.

Marcelo'nun Lyon'a satılmasının ardından stoper arayışı içine giren Siyah-Beyazlılar, Inter'den Gary Medel ile büyük oranda anlaşma sağlamıştı. Ancak teknik direktör Şenol Güneş, 1.71 boyundaki Şili'li stoperi boyu kısa olduğu gerekçesiyle veto etti. Bunun üzerine Beşiktaş yönetimi de geçtiğimiz haziran ayında transfer girişiminde bulunduğu Dinamo Kiev'den Domagoj Vida ile yeniden temas kurdu. Daha önce Hırvat stoper için 8 milyon Euro bonservis bedeli isteyen Ukrayna ekibinin, Vida'nın ocak ayında bitecek olan sözleşmesini uzatmaması sebebiyle bonservis bedelinde indirime gittigi öğrenildi

Haberin Devamı

Beşiktaş Medelde mutlu sona çok yakın 10 Ağustos Beşiktaş transfer haberleri

VIDA DEVLER LİGİ'NDE OYNAMAK İSTİYOR

Dınamo Kiev, geçen hafta Şampiyonlar Ligi'ne veda etmişti. Bu sebeple mali olarak zor duruma giren Ukrayna ekibi, Vida'yı uygun bir bedelle elinden çıkarmak istiyor. 28 yaşındaki Hırvat stoperin de Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediği ve bu yüzden Beşiktaş'a sıcak bakıyor. (Takvim)

Medel imzaya geliyor.

Daha önce yaptığı görüşmede 30 yaşındaki yıldızla el sıkışan Beşiktaş yönetimi dün akşam Milano’ya gitti ve İnter kulübü yetkililerini ikna etti. Medel’in bugün İstanbul’da olması bekleniyor

Beşiktaş Gary Medel'i bitirdi... Uzun süredir savunma bölgesine takviye yapmaya çalışan Beşiktaş, Gary Medel'in transferinde son noktayı dün akşam koydu. Bonservisi Inter'de olan Medel ile daha önce yaptığı görüşmede el sıkışan Beşiktaş yönetimi, transferi sonuçlandırmak için dün akşam saatlerinde Milano'ya gitti. Siyah beyazlılar, Pepe'nin partneri olacak 30 yaşındaki tecrübeli futbolcunun kulübü İnter ile pazarlık masasına oturdu. Medel'in 1 yıl daha sözleşmesinin olduğu kulübü İnter'e düşük bir bonservis bedeli ödemek için sıkı bir pazarlığa girişen Beşiktaşlı yöneticiler masadan 'anlaşarak' kalktı. Siyah-beyazlıların, ilk olarak 5 milyon euro isteyen, ardından 4 milyon euro'ya inen İnter kulübüyle sıkı pazarlıkların ardından 2 milyon euro'ya anlaşmaya vardığı ifade edildi. Gece geç saatlere kadar süren görüşmelerin ardından siyah-beyazlıların Medel'i de yanlarına alarak bugün İstanbul'a gelecekleri ifade edildi. Şilili oyuncunun sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi imzayı atması bekleniyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş Medelde mutlu sona çok yakın 10 Ağustos Beşiktaş transfer haberleri

OCAK HAREKATI

Bu arada Beşiktaş yönetiminin Dinamo Kiev ile sözleşmesi yıl sonunda (31 Aralık) bitecek olan Domagoj Vida'yı da önümüzdeki süreçte kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu belirtildi. Tecrübeli oyuncu için Şenol Güneş'in de, "Ara transfer döneminde alalım" dediği ifade edildi.

İNTER'LE iDMANA ÇIKMADI

İtalyan La Gazetta dello Sport Gazetesi, Medel'in Beşiktaş'la anlaşmaya vardığını ve imzanın artık an meselesi olduğunu ifade ederken; Sky Italia ise transferin bittiğini ilginç bir haberle duyurdu. İtalyan Spor Kanalı, Beşiktaş'ın el sıkıştığı Gary Medel'in, Inter'in son antrenmanına katılmayarak tesislerden ayrıldığını ve İstanbul'a gitmek için hazırlandığını izleyicilerine duyurdu. (Fotomaç)

Sürpriz stoper Carlos.

Haberin Devamı

Gary Medel'e imza attırmak için geri sayıma geçen Beşiktaş yönetiminin, ara transfer döneminde kadrosuna katmak için yeni bir ismi daha gündeme aldığı öğrenildi.

Beşiktaş Medelde mutlu sona çok yakın 10 Ağustos Beşiktaş transfer haberleri

Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'un Perulu stoperi Carlos Ascues'i takibe alan siyah-beyazlıların, hali hazırda Peru'nun Melgar takımında kiralık oynayan 1.87'lik stoper satın alma teklifi yaptığı ve Wolfsburg'un da kabul ettiği iddia edildi. 31 Aralık'ta kiralık sözleşmesi bitecek olan 25 yaşındaki oyuncuyu satarak Wolfsburg'un para kazanmak istediği iddia edildi. (Fotomaç)

Lisansı çıktı.

Benfica’yla yaşanan evrak krizi sonrası Süper Kupa finalini kaçıran Talisca’nın lisansı çıktı. Brezilyalı Antalya maçında sahada.

Beşiktaş Medelde mutlu sona çok yakın 10 Ağustos Beşiktaş transfer haberleri

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Talisca'nın lisansı bonservisinin bulunduğu Benfica'nın evrakları göndermemesi sebebiyle çıkmamıştı. Bunun üzerine konuyla ilgili FIFA'ya başvuran Beşiktaş, yıldız oyuncuya lisans çıkardı. Talisca, ligin ilk maçında Antalyaspor'a karşı forma giyebilecek. Benfica'nın Inter'e satmak istediği iddia edilen, Talisc ise dün Instagram hesabından, "Ben Beşiktaş'ın oyuncusuyum, bir yere gitmiyorum. Ben ve ailem İstanbul'da çok mutluyuz." açıklamasını yaptı.. (Takvim)

Haberin Devamı

Beşiktaş'a genç yıldız adayı

Son dönemde yapılan transferlerle Avrupa’nın en yaşlı takımlarından birisi haline gelen Beşiktaş’ta yönetimden sürpriz bir hamle geldi. Geçen sezon ilk kez sırtına geçirdiği Köln formasını 12 maçta giyen Salih Özcan’ın transferi için Alman ekibiyle temas kuruldu. 1998 doğumlu gurbetçi oyuncu Alman U-19 Milli Takımı’nda da forma giyiyor.

Beşiktaş Medelde mutlu sona çok yakın 10 Ağustos Beşiktaş transfer haberleri

Salih Özcan kimdir?

19 yaşındaki oyuncu Köln altyapısında yetişti. 2016 yılında A takıma yükseldi. On Numara ve santrfor bölgesinde forma giyebilen Salih Özcan'ın Köln ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Salih Özcan'ın transfermarkt değeri 750 bin Euro. (Fotospor)