Beşiktaş Beşiktaş para ediyor

Beşiktaş para ediyor

15.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, birçok futbolcu için ciddi teklifler aldıklarını açıkladı.

Beşiktaş para ediyor

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı kulübün önemli oyunculara sahip olduğuna dikkat çeken Çebi, “Pedro, Tolgay, Sosa, Demba Ba, Gökhan Töre, Oğuzhan ve Ersan’a transfer teklifleri var. 5 milyondan 15 milyon euroya kadar teklifler geldi. Bu takımın bir değeri var. Beşiktaş para ediyor” dedi.

Beşiktaş İkinci Başkanı ve Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Nur Çebi tatilini geçirdiği Marmaris’te önemli açıklamalarda bulundu. Futbolun patronunun Şenol Güneş olduğunu söyleyen Çebi, “Hocamızın Beşiktaş’a hazır geldiğini görmek bizi çok mutlu etti. Kulüpteki profesyonellik Şenol Güneş hocamızla devam edecek” dedi.

Gündemdeki tüm konuları değerlendiren Ahmet Nur Çebi’nin açıklamalarından satır başları şöyle:

- Şenol Güneş ile güzel günler göreceğiz. Bu yıl eskiye göre daha gayretli bir profesyonelleşme izlenecek. Bunun dizaynını Şenol Güneş ile yapacağız.

Haberin Devamı

- A Takımdan Sorumlu Yönetici Mete Vardar tecrübelerini Şenol Güneş’e anlattı. Güneş mevcut ekip ile çalışacağını söylerken zaman içinde değişiklikler olabileceğini aktardı.

- Transfer kurulunun ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetici arkadaşımız Erdal Torunoğulları’nın yürütmüş olduğu önemli projeler var. Yönetim olarak bunlara destek verdik. Sağ bek, stoper ve sol önde eksiklikler var.

‘Tek stat olsun’

- Bu sene futbolcularımız talep görüyor. Pedro, Tolgay, Sosa, Demba Ba, Gökhan Töre, Oğuzhan, Ersan’a transfer teklifleri var. 5 milyondan 15 milyon euroya kadar teklifler geldi. Bu takımın bir değeri var. Beşiktaş para ediyor.

- Hocamız Şenol Güneş’in statla ilgili düşüncesi şu. ‘Bir yer belirleyelim stadımız yapılana kadar orda oynayalım. Başakşehir ya da Ankara olsun. O stadın adını koyalım, evimiz olsun’ diyor. Şenol Güneş hoca İstanbul’u tercih ediyor. Atatürk Olimpiyat Stadı’na ise futbolcular ve teknik heyet soğuk bakıyor.

- Başkan Fikret Orman ile aramızda hiçbir sorun yok. İkimiz de Karadenizliyiz. Tam tersine aramız çok iyi ama nedense öyle bir algı oluşturuluyor.

‘Karar Güneş’in’

- Hocanın kamp döneminde vereceği rapor çok önemli. Sezer Öztürk ve İbrahim Toraman’ı kampta görecek ve rapor verecek. Hoca bize kimi al derse alırız sat derse satarız.

Haberin Devamı

- Mustafa Denizli, Lucescu ve birçok teknik adamla konuştuk. Fakat Şenol Güneş ile görüştükten sonra kimse ile temas kurmadık.