Beşiktaş Beşiktaş’ta localar satışta

Beşiktaş’ta localar satışta

22.03.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Futbolculardan borçsuzluk kağıdı alması gereken Beşiktaş Yönetimi yeni projeler geliştirmeye devam ediyor. Siyah-beyazlı idareciler, locaları tekrar satışa sunacak, öncelik ilk sahiplerde olacak.

Beşiktaş’ta localar satışta

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Bu sezon yaşanan maddi sıkıntılar nedeniyle takım içinde yaşanan sorunların önüne geçmekte zorlanan Beşiktaş Yönetimi, yaptığı çeşitli sponsorluk görüşmelerinin yanı sıra, loca satışlarından da önemli bir gelir elde etmeyi planlıyor.

Daha Vodafone Park’ın temelleri atılmadan locaları satışa çıkarak, stat inşaatına önemli bir kaynak yaratan siyah-beyazlı idareciler, bu kez TFF ve UEFA’dan lisans alabilmek için kaynak yaratacak. Geçtiğimiz günlerde, 3 senenin dolacak olması nedeniyle locaları satışa çıkaran yönetim, yine üç senelik satış yapacak.

Satış süresini 31 Mart’a kadar sınırlı tutacak olan yönetim, önceliği ilk loca sahiplerine verecek. Loca gelirlerinin yanı sıra özellikle Uzakdoğu’da sponsorluk görüşmeleri yaparak ikinci bir gelir kalemi elde etmeye çalışan idareciler, bu paraları futbolcu ödemelerinde kullanacak.

Haberin Devamı

Mart ayının sonuna kadar takımdaki herkesten borçsuzluk kağıdı alması gereken siyah-beyazlılar, birikmiş ödemelerin bir kısmını nakit bir kısmını ise çek-senetle kapatmaya çalışacak. Borçlu olduğu herkesle anlaşarak yeni sezona sıkıntısız başlamak isteyen yönetim, locaların tamamını satmaya çalışacak.

Yazarlar