Beşiktaş Beşiktaş’tan Kagawa sürprizi

Beşiktaş’tan Kagawa sürprizi

31.01.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş ara transferin bitmesine sayılı saatler kala Japon yıldız Shinji Kagawa’yı renklerine bağladı.

Beşiktaş’tan Kagawa sürprizi

Beşiktaş ara transferin bitmesine sayılı saatler kala Japon yıldız Shinji Kagawa’yı renklerine bağladı. Takım içi dengeler nedeniyle transfere karşı çıkan Teknik Direktör Şenol Güneş’i ikna etmeyi başaran siyah-beyazlı yönetim, Borussia Dortmund’un gözden çıkardığı 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiraladı.

Haberin Devamı

Monaco’nun devreden çıkmasıyla Kagawa ile el sıkışan Kartal’ın, dünyaca ünlü oyuncuya sezon sonuna kadar 1,1 milyon euro ödeyeceği öğrenildi. Bugün İstanbul’a gelecek olan Kagawa’nın satın alma opsiyonunun ise 1,6 milyon euro olduğu belirtildi. Bu arada Babel ve Gökhan Töre’den sonra Quaresma ile de resmen yollarını ayıracak olan Kartal’da kanatlarda yaşanan problem nedeniyle Marsilya forması giyen Clinton N’Jie öne çıktı.

Fransız ekibinde düzenli forma şansı bulamayan 25 yaşındaki Kamerunlu oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmaya çalışan siyah-beyazlıların bugün transferi noktalamak istedikleri ifade edildi. N’Jie ile el sıkışan Beşiktaş’ın, Marsilya ile de anlaşması durumunda transferin resmiyet kazanacağı belirtildi.

Haberin Devamı