Beşiktaş Beşiktaş: 'Terör saldırısında iki şehidimiz var'

Beşiktaş: 'Terör saldırısında iki şehidimiz var'

11.12.2016 - 08:17 | Son Güncellenme:

Dün akşam Beşiktaş - Bursaspor maçının ardından düzenlenen bombalı terör saldırısında 29 şehidimiz ve 166 yaralımız olduğu duyuruldu. Beşiktaş resmi sitesinden açıklama yaparak şehitlerden birinin Kartal Yuvası çalışanı Tunçu Uncu olduğunu birinin de Beşiktaş Kongre Üyesi Vodafone Arena'dan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Emniyet Müdürü Veda Karakurdu olduğunu açıkladı. Şehit olan Uncu'nun Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'le geçen hafta çektirdiği bir fotoğraf da ortaya çıktı.

Beşiktaş: Terör saldırısında iki şehidimiz var

Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından saat 22.29'da, 45 saniye arayla Vodafone Arena yakınlarında iki ayrı terör saldırısı meydana geldi. Saldırılarda 27'si polis 29 kişi şehit olurken, 166 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu iki patlamada 29 kişinin şehit olduğunu, 166 kişinin yaralandığını açıkladı Soylu, "Bu iki patlamada milletimize üzülerek ve içimiz yanarak belirtiyoruz ki şu anda Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmiş 29 şehidimiz var" dedi.

Patlamanın gerçekleştiği Vodafone Arena'nın ev sahibi Beşiktaş'ta bir açıklama yaparak Soylu'nun açıkladığı 29 şehitten birinin Kartal Yuvası çalışanı Tunçu Uncu olduğunu diğerinin ise Beşiktaş Kongre Üyesi Vodafone Arena'dan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Emniyet Müdürü Veda Karakurdu olduğunu duyurdu.

İşte Beşiktaş'ın açıklamaları;

Vefa Karakurdu

Kongre Üyemiz Vefa Karakurdu, Terör Saldırısında Şehit Oldu

Hain terör saldırısında Kongre Üyemiz Vefa Karakurdu şehit oldu.

Haberin Devamı

Vodafone Arena yakınında yaşanan bombalı saldırıda, Vodafone Arena'dan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Emniyet Müdürü ve Kongre üyemiz Vefa Karakurdu'nun şehit olması kulübümüzü derinden üzdü.

Hain saldırıda kaybettiğimiz tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı, yaralılarımıza acil şifa dileriz.

Tunç Uncu

Kartal Yuvası Çalışanımız Tunç Uncu, Terör Saldırısında Şehit Oldu
Hain terör saldırısında Kartal Yuvası çalışanlarımızdan Tunç Uncu şehit oldu.
Vodafone Arena yakınında yaşanan bombalı terör saldırısında, 29 yaşındaki Kartal Yuvası mağazası çalışanlarımızdan Tunç Uncu'nun şehit olması kulübümüzü derinden üzdü.
Hain saldırıda kaybettiğimiz tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.
Caner Erkin'le fotoğraf çektirmişti
Hain Saldırıda şehit olan Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu, Caner Erkin ile imza töreninde çekilmiş bir fotoğrafını İnstagram'dan paylaşmıştı.
İşte o fotoğraf;

????????

Tunç Uncu (@tunc_uncu) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Beşiktaş'tan teröre lanet açıklaması

Haberin Devamı

Beşiktaş resmi sitesinden bir açıklama yaparak Vodafone Arena önünde yapılan saldırıyı kınadı.

'Terörü Şiddetle ve Nefretle Lanetliyoruz
Bursaspor ile oynadığımız maçtan sonra terör yine alçak yüzünü gösterdi.
Maçtan sonra evimiz Vodafone Arena'nın hemen yanında patlamalar yaşandı; şehitlerimiz ve yaralananlar olduğu açıklandı.
Alçaklıkta sınır tanımayan teröristler, hem taraftarlarımızın hem de konuk takım Bursaspor taraftarının güvenliğini sağlayan kahraman güvenlik güçlerimize saldırdı.
Asla hedeflerine ulaşamayacak olan alçaklara karşı dimdik duracağız. Milletçe el ele vererek, vatanımıza yapılan saldırılara göğüs gereceğiz.
Milletimiz terör belasını da bertaraf edecektir.
Hain saldırıda kaybettiğimiz 2'si sivil 27'si polis 29 şehidimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralanan 166 vatandaşımıza acil şifalar dileriz.
Terörü şiddetle ve nefretle lanetliyoruz...
Saygılarımızla,
Beşiktaş JK' denildi.