Skorer Beşiktaş, Toshack'a sarıldı

Beşiktaş, Toshack'a sarıldı

01.11.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Toshack'a sarıldı

Beşiktaş, Toshacka sarıldı

       BEŞİKTAŞ'ta yöneticiler, geçen haftaya kadar açıklamaları nedeniyle eleştirdikleri Teknik Direktör John Benjamin Toshack'a, Fatih Terim ve Löw'le ilgili yaptığı konuşmalardan sonra bu kez de destek çıktılar.
       Yönetim kurulu üyelerinden Affan Keçeci ve Fahrettin Çuroğlu, Galli hocanın son açıklamalarının yerinde olduğunu belirterek, "Futbolda kariyer yapmış bir insan ve son söylediklerinin bazı çevrelere ders olması gerekir. Toshack'ın son söylediklerine katılmamak mümkün değil" dediler.
       Geçtiğimiz sezon Toshack ile kaptan Recep'in yaptıkları itirazlardan dolayı ceza aldıklarını hatırlatan yöneticiler, "Fenerbahçe maçından sonra Sarı - Lacivertli futbolcuların yan hakemi bir dövmedikleri kaldı. Sadece futbolcular mı? Teknik Direktör Löw de buna dahildir. Bu olay spor kamuoyunun önünde meydana gelmesine karşın ceza kuruluna sevk edilmediler bile. Bu çifte standartı önleyemediğiniz sürece özellikle futbolda kalkınmak ve ileri gitmek mümkün değil. Birine var, birine yok anlayışı sadece Beşiktaş için mi geçerli? Sahamız iki maç kapatılıyor, Alpay'a beş maç ceza veriliyor. Birileri hakemin üzerine yürüyor, birisi futbolcuya tükürüyor. Tükürene ne ceza verilecek?"diye konuştular.


Yazarlar