Skorer Beşiktaş transfer haberleri

Beşiktaş transfer haberleri

07.06.2012 - 01:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri

Beşiktaş transfer haberleri

Haberin Devamı

25 bin euro maaşlı hoca aranıyor
Siyah-beyazlı kulüp, ayda ortalama 25 bin euro maaşla çalışacak hoca aramaya başladı..

VARAN 1
Bugün'ün haberine göre, maddi anlamda tarihinin en kötü günlerini geçiren Beşiktaş’ta şaşkınlığa neden olacak gelişmeler yaşanmaya başladı.
Tayfur Havutçu’nun takımdan ayrılmasından sonra teknik adam arayışlarına hız veren Siyah-Beyazlılar, yabancı hocalarından istediği yanıtı almayınca rotayı yerlilere çevirmişti.
Yöneticiler, Rıza Çalımbay, Ziya Doğan, Mustafa Denizli ve Samet Aybaba gibi tecrübeli isimler arasında gidip geldi. Son olarak Mustafa Denizli ile sıcak temas sağlandı. Ancak 63 yaşındaki kurt hocayla para konusunda pürüz çıktı.
Diğer yerli hocalar Siyah-Beyazlı takımın başına geçmek için yönetime prensipte “Evet” yanıtını verdi. Ancak hoca arayışlarını noktalamak için geçtiğimiz günlerde toplanan yönetim kurulu içinde bölünmeler yaşandı. Gündemde olan 4 hocanın hangisinin takımın başına geçeceği konusunda müthiş fikir ayrılıkları yaşandı.
Bunun üzerine Başkan Fikret Orman’ın, transfer ve teknik adam konularıyla ilgilenmesi içini dışarıdan atanan İbrahim Altınsay’a dönerek “Anlaşıldı hocamız yabancı olacak” dediği öğrenildi.
İbrahim Altınsay devrede Hoca konusunda son noktayı koyan Orman’ın tercihini yabancıdan yana kullanmaya karar verdiği kaydedildi. Edinilen bilgilere göre; ekonomik krizi en az hasarla atlatmak isteyen yönetim teknik adama fazla para ödemekten yana değil. Başkan Orman, yöneticilerden ayda yaklaşık 25 bin euro maaşla çalışmayı kabul edecek teknik adam bulmasını istedi. İbrahim Altınsay’ın harıl harıl yurtdışında fazla isim yapmamış ancak kariyeri iyi olan ve maaşla çalışacak hocaların peşine düştüğü kaydedildi.

Haberin Devamı

VARAN 2:
Çete’nin parası çalışanlardan Beşiktaş kulübünün borç yükü her geçen gün yönetimin belini daha fazla bükmeye başladı. Son olarak Portekizli oyuncular Quaresma, Simao ve Bebe’nin alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle kulübe ihtarname göndermesi ortalığı karıştırdı.
3 yıldızın alacakları yaklaşık 4 milyon euroyu buluyor. Ödemenin en geç 15Haziran Cuma gününe kadar yapılması gerekiyor. Aylardır maaşlarını alamayan kulüp çalışanlarına bu ay ödeme yapılması planlanmıştı. Gönderilen ihtarname hesapları altüst etti.
Simao,Quaresma ve Bebe’nin bu beklenmedik hamlesinden sonra siyah-beyazlı idareciler ödeme tablosunda bir değişikliğe gitmek zorunda kaldı. Paralar 15 Haziran’a kadar çalışanların değil, 3 futbolcunun hesabına yatacak.
Bu arada kulübün ‘Feda’ projesinden 20 günde yaklaşık 1 milyon TL gelir elde ettiği öğrenildi. FEDA tişörtlerinden gelen paranın büyük bir çoğunluğunun çalışanların maaşı olduğu belirtiliyordu. Ancak bu paranın 3 Portekizli futbolcuya ödeneceği gelen bilgiler arasında.