Skorer Beşiktaş transfer haberleri

Beşiktaş transfer haberleri

15.06.2012 - 01:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri

Beşiktaş transfer haberleri
Genç kadroyla başarı zor
Beşiktaş’ın 1 numaralı adayı olan tecrübeli teknik direktör, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kadro kalitelerine dikkat çekerek, küçülme politikasına karşı çıktı. Orman’ın, fedakârlık çerçevesinde sunduğu teklifi inceleyen Denizli öneriye soğuk baksa da son kararını vermek için bir kaç gün süre istedi

Haberin Devamı

SERDAR SARIDAĞ

Başta teknik direktör ve futbolcu ücretleri olmak üzere tepeden, tırnağa yeni bir yapılanmanın içine giren Beşiktaş’ta, Başkan Fikret Orman’ın önceki gün Mustafa Denizli ile yaptığı görüşmenin detaylarına Milliyet ulaştı.
İran’ın Persepolis takımını çalıştıran Denizli’nin, Başkan Orman’ın yaptığı teklife karşılık ilk olarak mevcut kadronun kesinlikle korunması şartını öne sürdüğü ortaya çıktı. Siyah-beyazlı kulübün başlattığı, “Feda” akımı doğrultusunda Beşiktaş için muhakkak fedakârlıkta bulunabileceğini de dile getiren tecrübeli teknik adam, eldeki kadronun çifte şampiyonluk yaşadıkları 2008-2009 sezonundaki kadrodan daha geniş olduğuna dikkat çekti.

Aybaba kanadı bastırıyor
Mustafa Denizli büyük ölçüde gençleştirilmiş bir kadroyla başarıya ulaşmalarının yeni sezon için çok zor olduğunu dile getirdi. Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un ciddi kadrolara sahip olduğunun altını çizen Denizli, Başkan Orman’ın sunduğu teklife soğuk bakarken bu konudaki son kararını vermek için yönetimden birkaç gün süre istedi. Bu arada yönetim kurulunun küçülme politikasına karşı çıkan Mustafa Denizli’nin aksine Samet Aybaba’nın genç bir takımla yola çıkmayı kabul ettiği ifade edildi.
Israrla Aybaba’nın göreve getirilmesini isteyen siyah-beyazlı bazı yöneticilerin bu durumu koz olarak kullandıkları belirlendi. Başkan Orman’a, Samet Aybaba konusunda ilk günden bu yana büyük bir baskı uygulayan yöneticilerin bu tutumlarını sürdürdükleri kaydedildi. Mustafa Denizli ile yeni sözleşme yapması zor gözüken Beşiktaş yönetimi, olumsuz bir yanıt karşısında Samet Aybaba ile görüşecek. Yönetim Aybaba ile de anlaşamaması halinde ise rotasını bu kez Bulgar Hristo Stoichkov’a çevirecek.

Haberin Devamı

‘Denizli’yi çok severim’
Başkan Fikret Orman, İzmir’de katıldığı Beşiktaş Kulübü Vefa Gecesi’nde teknik direktör konusunda herkesin gönlünde bir isim bulunduğunu söyledi. Orman, “Benim de gönlümde biri var. Yönetim kurulunda demokratik olarak oturup karar vereceğiz. İnşallah hayırlısı olur. Mustafa Denizli’yi çok severim, aramızda çok eski bir dostluk bulunuyor. Ancak Beşiktaş’ın da bazı şartları var, ona göre bir karar vereceğiz” dedi. Başkan, BJK TV’nin önceki gün Mustafa Denizli ile anlaşıldığı yönünde altyazı geçmesiyle ilgili soruya ise “Hata yapmışlar” yanıtını verdi.

Yazarlar